banner113

Alanyaspor ve Antalyaspor'da bahar havası

banner106

Antalyaspor ve Alanyaspor bu hafta aldıkları galibiyetlerle son 6 haftaya umutlu girdi. İki takımda da bahar havası esiyor

Alanyaspor ve Antalyaspor'da bahar havası
10 Nisan 2018 Salı 09:07

banner108
banner238

Süper Lig'de Antalya temsilcileri haftayı karlı kapattı. Antalyaspor, Karabükspor deplasmanından 2-1'lik galibiyetle dönerken puanını 34'e yükseltti. Kırmızı beyazlılar bu hafta oynayacağı Konyaspor maçını da kazanırsa ligde kalma barajı olarak öngörülen 37 puana ulaşacak ve büyük oranda rahatlayacak. Aytemiz Alanyaspor ise önceki gün TM Akhisarspor'u 3-1 mağlup ederek haftayı 14'üncü sırada tamamladı. Teknik Direktör Mesut Bakkal, önemli bir galibiyet aldıklarının altını çizerek "Taraftar desteği bizi bir adım ileri taşıyor. Virajı dönmemiz için 3 puan şarttı. Şimdi kalan 6 haftada iki maç daha kazanıp tamamen rahatlamak istiyoruz. Zor maçlarımız olduğu bir gerçek. Ama takımım bunu başarabilecek düzeyde" ifadelerini kullandı.
HAMZA HAMZAOĞLU İLE İLK KEZ 3'LÜ SERİ
ANTALYASPOR bu sezon ilk kez 3 maç üst üste kazanarak düşme hattından uzaklaştı. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde mücadeleci bir yapıya bürünen takım bu hafta Konyaspor'u konuk edecek. Antalyaspor'da zorlu maç öncesi sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.