banner113

Alanyaspordan Avrupa açıklaması

banner106

Alanyaspor Teknik Sorumlusu Felipe Mateos,  Gaziantep  maçının ardından, “Arkadaşlarımız bugün sahaya çıktıklarında Avrupa mücadelemizin halen devam ettiğinin farkına vardılar” dedi.

Alanyaspordan Avrupa açıklaması
16 Mayıs 2022 Pazartesi 06:28

banner108
banner238


Alanyaspor, sahasında Gaziantep Futbol Kulübü’nü 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Alanyaspor Teknik Sorumlusu Felipe Sanchez Mateos, 'İki gün önce oynadığımız bir yarı final maçından dönerek geldik buraya. O maç bizim için çok duygusaldı. Hiç anlamadığımız bir kararla maalesef kupadan elendik. Duygusal ve mental olarak biraz yıprandık açıkçası. 
Arkadaşlarımız çok iyi bir reaksiyon gösterdi. Bugün burada sahaya çıktıklarında Avrupa mücadelemizin halen devam ettiğinin farkına vardılar. Bu doğrultuda mücadele gösterdiler. Oyuna gelecek olursak istediklerimizi yaptığımızı düşünüyorum. Önce bastık, geriden topla çıktık, topsuz oyunda iyi savunma yaptık. Karşımızda da geriden topla çıkışları iyi uygulayan bir rakip vardı. Buna rağmen sahada göstermiş olduğumuz performanstan dolayı mutluyum” 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.