banner113

Alanyasporlu Atan 'Hep zirvede kalmak istiyoruz'

banner106

Süper Lig'in 16. haftasında sahasında konuk ettiği Medipol Başakşehir'i 3-0'lık skorla mağlup eden Aytemiz Alanyaspor'da Teknik Direktör Çağdaş Atan, "Bir geri dönüş yapmamız lazımdı, bu maç da çok iyi fırsattı.'

Alanyasporlu Atan 'Hep zirvede kalmak istiyoruz'
02 Ocak 2021 Cumartesi 19:52

banner108
banner238

Atan, "Son dönemlerde deplasman mağlubiyetlerinden sonra açıkçası iyi futbol oynadığımız için eleştirildiğimiz bir dönem yaşadık. Bu konudan biraz rahatsız olduğumu söylemem lazım. Ama biz oyuncularlabu maçı  konuştuk, oyunumuza sadık kalacağımızı, aynı oyunu sezon sonuna kadar oynayacağımızı konuştuk. Bugün ligin 4-5 doğal favorilerinden bir tanesi, çok geniş kadroya sahip bir takıma karşı net bir galibiyet aldık.

Özellikle ilk yarıda oyundan çok memnunum. İkinci yarı 2-0'ın vermiş olduğu rahatlıkla tabi biraz geriye yaslandık. Onlar da çok gelmeye başladı ama 60'ıncı dakikadan sonra çok rahat çıkmaya başladık. Bence net bir galibiyet olmuştur.

Her şeyden öncesi oyuncularımı kutluyorum. Onlar gerçekten övgüyü çok fazla hak ediyorlar. Sezon başından beri çok yoğun çalışıyorlar. Onlara hakkını teslim etmemiz gerekiyor. Bazı büyük bütçeli takımların 3-4 senede oynar hale geldiği oyunu Biz ikinci ayda 4'üncü haftadan beri oynamaya başladık.

Bunu insanlar yanlış anlamasın ukalalık olarak söylemiyorum, oyuncularıma değer verme anlamında söylüyorum, onlara çok teşekkür ediyorum. Bir geri dönüş yapmamız lazımdı, bu maç da çok iyi fırsattı, bunu değerlendirdik. Yine şu an maç fazlasıyla lider pozisyonundayız. Daha sonraki maçları göreceğiz. Hep zirvede kalmak istiyoruz, 1'inci, 2'nci, 3'üncü. Ama o bölgede kalmak istiyoruz" 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.