banner113

Alanyasporlu Bammou: Alanya'da cennette yaşıyoruz...

banner106

Alanyasporlu Yacine Bammou, "Fransa'da harika yıllar geçirdim. Fakat, Alanya muhteşem bir yer. Fransa ile kıyaslamam bile." 

Alanyasporlu Bammou: Alanya'da cennette yaşıyoruz...
14 Ekim 2019 Pazartesi 15:09

banner108
banner238

Türk futbolunu yorumlayan Bammou, "Burada birçok yabancı oyuncu var ve hepsi yüksek seviyeden oyuncular. Fransa'ya göre daha az taktiksel ancak daha çok mücadeleci. Burada tempo daha yüksek ve rekabet daha fazla. Fiziksel olarak çok güçlü olmak zorunda ve ayakta kalmalısınız." diyerek sözlerini sürdürdü.
"YAŞADIĞIM EN İYİ YER"
Alanyaspor'un 28 yaşındaki Faslı forveti, Türkiye'de kendini güvende hissedip hissetmediğiyle ilgili gelen soruya, "Türkiye'de daha önce yaşamış insanlara sorun. Hepsi size yaşadıkları en iyi yer olduğunu söyler." cevabını verdi.
"BU KADAR GÜZEL HAYAL ETMİYORDUM"
Caen'den Alanyaspor'a transfer olan Yacine Bammou, "Bu yaz Türkiye'ye geldim ve şimdiden burayı evim gibi hissediyorum. Çok rahatım. Antrenman tesislerimiz harika. İstediğim, ihtiyaç duyduğum her şeyi tesislerde bulabiliyorum. Türkiye'yi bu kadar güzel hayal etmiyordum. Fransa'dan geliyorsunuz ve elbette aklınızda bazı şüpheler oluyor ama Türkiye kararımdan hiç pişman değilim. Çok mutluyum."

 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.