banner113

Alanyasporlu Fatih Aksoy: Performansımı artırdığımı düşünüyorum

banner106

Alanyaspor'un savunma oyuncusu Fatih Aksoy, ligin ilk yarısında oynadıkları son maçın kendileri için iyi geçtiğini belirterek bu moralle Ziraat Türkiye Kupası son 16 turuna hazırlandıklarını söyledi. 

Alanyasporlu Fatih Aksoy: Performansımı artırdığımı düşünüyorum
16 Ocak 2023 Pazartesi 08:28

banner108
banner238

Dünya Kupası dolayısıyla lige verilen aradan sonra iyi döndüğünü düşündüğünü belirten Fatih Aksoy, "Takım da bir performans artışı gösterdi. Güzel de bir kamp dönemi geçirdik. Sezon başında biraz eksiktik. O bir aylık ara bize iyi geldi. Bana da iyi geldi. Takımla beraber ben de performansımı artırdığımı düşünüyorum" dedi. 

Geçen yıl ligi iyi bir yerde bitirdiklerini ifade eden Fatih Aksoy, "Bir puanla Avrupa Ligi'ni kaçırmış, Türkiye Kupası'nda yarı final oynamıştık. Bu da benim üçüncü sezonum. Bunlardan birinde 7, diğerinde 5. bitirince beklentilerin yükseldiğini biliyorduk. Aradan sonra daha iyi döndük. Ligin ilk yarısını 24 puanla bitirdik. Bazı maçlara baktığımızda içerdeki Giresun, İstanbul ve Adana maçında sanki 4-5 puan bıraktık gibi hissediyorum. Onları da alsaydık ikinci yarı biraz daha yüksek hedefler koyabilirdik. Ama son bitiriş bizim için iyi oldu. Bence 2. yarıya bu moralle başlayacağız. Önce kupa, sonra Fatih Karagümrük maçımız var. İvmemizi artırıyoruz. İnşallah bu şekilde devam ederiz ve daha yukarılara oynamaya devam ederiz." diye konuştu.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.