banner113

ALANYASPOR’UN ESKİ FUTBOLCUSU ÖZCAN SEZER, ÇİN’DE YİVU DÜNYA GİRİŞİMCİ İŞ ADAMI ÖDÜLÜNÜ ALDI

banner106

Bir dönem Alanyaspor’da da futbol oynayan eski profesyonel futbolcu Özcan Sezer, uzun yıllar önce Çin’e yerleşmişti. 

ALANYASPOR’UN ESKİ FUTBOLCUSU ÖZCAN SEZER, ÇİN’DE YİVU DÜNYA GİRİŞİMCİ İŞ ADAMI ÖDÜLÜNÜ ALDI
19 Ekim 2022 Çarşamba 11:34

banner108
banner238

Gıda sektöründe hizmet veren Sultan Restoranlar Gurubu ve sayıları 15’e ulaşan MADO Şubeleriyle Çin’de Türk Mutfağını en iyi şekilde temsil ediyor. En çok şubelerinin bulunduğu Yivu Şehrinde yaklaşık 400 yarışmacı arasından Dünya Girişimcilik Ödülünü kazanan Sezer, en hızlı, en istikrarlı ve en planlı yatırımcı olarak ödülünü Çin’in önde gelen protokol üyelerinin elinden aldı. 

Aldığı onlarca ödül arasından benim için en anlamlısı ve özeli bu ödül oldu diyen Sezer, "Ödül töreninden kısa bir süre önce annemi kaybettim. Yüzlerce çalışanımızın ekmek kapısı olan işletmelerimizin başarısıyla annem hep gurur duymuştur. Bende bana verilen yaklaşık 100 Bin TL’lil Dünya Girişimcilik Ödülünü yine annemin adına kimsesizler yurduna bağışladım. Ödül sadece bir sonuçtu. 

Bizi çok mutlu etti ama bizler Çin’de büyümeye ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyoruz. Yatırımlarımız artarak devam edecek. Mesafeler uzak olsa da Türk futbolunu da yakından takip etmeye devam ediyorum. Alanyaspor’un yeri bende bambaşka. Liglerdeki başarılarıyla bende ayrı bir gurur duyuyorum. Aradan yaklaşık 22 yıl geçmiş ama Alanya’da halen görüştüğüm çok sayıda dostluklarım oldu. 

Türkiye’ye dönüşümde ilk uğrayacağım şehirlerin başında geliyor. Aldığım bu ödülün altyapısı özellikle Alanyaspor’da edindiğim profesyonel futbolculuğumdan geliyor. Dünyanın en zor pazarı olan Çin’de ancak profesyoneller ayakta kalabilir. Edindiğim olumlu ve olumsuz tecrübeler benim zorluklarla mücadelemde bana avantaj sağlıyor. Ben bu ödülü sadece şahsım adına değil, tüm Ülkemin gücünü arkamda hissederek kazandım"

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.