banner113

Alanyasporun yıldızı oldu. Davidson uçuyor!

banner106

Alanyaspor'a bu sezon katılan Davidson, ilk 6 haftada 6 gol ve 1 asistle yıldızlaştı. 1 milyon euro bonservis bedeliyle Potekiz'in Guimaraes takımından transfer edilen Brezilyalı oyuncu alkış topladı

Alanyasporun yıldızı oldu. Davidson uçuyor!
26 Ekim 2020 Pazartesi 13:04

banner108
banner238

Süper Lig 2020/2021 sezonuna muhteşem bir giriş yapan Alanyaspor, 6 haftada 13 puan toplayarak puan tablosunda zirvede yer aldı.

Habertürk Spor'dan Ahmet Hamdi Girgin'in haberine göre; teknik direktör Çağdaş Atan yönetiminde ligin en çok gol atan (15) ve en az gol yiyen (2) takımı olan Alanyaspor'da yeni transferler göz doldurdu.

Kiralık olarak Alanya'ya katılan Adam Bareiro 3 gol, 1 asist; Khouma Babacar 2 gol, 1 asistle takıma hemen uyum sağlarken asıl parlayan isim Davidson oldu.

Portekiz'in Vitoria Guimaraes takımından 1 milyon euro karşılığında transfer edilen Davidson, 6 hafta 6 gol ve 1 asistle yıldızlaştı.

Kariyerini Brezilya ve Portekiz'de geçiren 29 yaşındaki futbolcu, Alanyaspor macerasına müthiş başladı.

Ligin ilk haftasında Sivasspor deplasmanında 2-0 biten maçta takımının ilk golünü kaydetti. Kayseri ve Rize maçlarında sustu, Hatayspor maçında hat-trick ile patlama yaptı. Galatasaray deplasmanında uzatmalarda attığı golle 3 puanı getirdi. Son olarak Karagümrük karşısında 2-0'lık zaferde perdeyi açan oyuncu oldu.

Brezilyalı kanat oyuncusu, 6. hafta sonunda gol krallığı yarışında 1. sırada yer alıyor.

GOLLER YABANCILARDAN

Alanyaspor, şimdiye kadar 15 gol bulurken bu gollerden 14'ünü yabancı futbolcular kaydetti. Ağları sarsan tek Türk futbolcu Mustafa Pektemek oldu. Gol sevinci yaşayan diğer isimler: Davidson (6),Bareiro (3),Babacar (2),Caulker, Moubandi ve Bakasetas...

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.