banner113

'Anne Beni Maça Götür' projesi

banner106

AHENK projesi kapsamında hazırlanan ‘Anne beni maça götür’ protokolü Alanyaspor tesislerinde yapılan toplantıda imzalandı. 

'Anne Beni Maça Götür' projesi
31 Mart 2022 Perşembe 18:08

banner108
banner238

Projenin imza ve tanıtım toplantısına Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Alanya Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerimiz katıldı. Proje kapsamında öğrencilerimiz, anneleri ve öğretmenlerimiz, vizeli olan Passolig kartlarıyla Alanyaspor’umuzun bu sezon kalan maçlarını ücretsiz olarak izleyebilecek. 

Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, bu proje kapsamında öğrenciler, anneleri ve öğretmenlerinin Alanyaspor’umuzun bu sezon kalan maçlarını ücretsiz olarak izleme fırsatı bulacağını söyledi. Bu projeden dolayıAlanyaspor yönetimine teşekkür eden Kaymakam Ürkmezer, “Bu projeyle çocuklarımızın spor ruhunu yaşamalarını ve kentimizin bir değeri olan  Alanyaspor'u takip etmelerini, çocukların da  Alanyaspor'u destekleyerek büyümeleri gerektiğine inanıyoruz. Bu projenin çocuklara, ailelere ve Alanyaspor'a katkı sağlayacağına inanıyoruz. Alanya'da yaşayan her görüşten insanın ortak değeri  Alanyaspor'dur. Çocuklarımızın sadece akademik anlamda değil, sanatsal, kültürel ve sportif anlamda da donanımlı olmalarını istiyoruz. Bu projenin kentimize hayırlı olmasını ve başka yerlere de örnek olmasını temenni ediyorum” dedi. 

Çavuşoğlu ise, takımımızın kupada yarı final oynayacağını belirterek, “Ligde de önemli bir yerdeyiz ancak tribünlere baktığınız zaman taraftarı en az olan takımlar arasında yer alıyoruz. Bu hepimizin ayıbıdır. Bu sorunu bir şekilde çözmemiz lazım. Şehir olarak Alanyaspor'umuzun konumunun farkında olamadığımızı düşünüyorum. Projeye katkıda bulunanlara teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Alanya Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz da, “2018 yılında 'Alanyaspor'um okulumda' projesi başlatmıştık ancak pandemi nedeniyle bu projeyi askıya almak zorunda kalmıştık. Bu yeni projeyle birlikte çocuklarımızı anneleri ve öğretmenleriyle birlikte tekrar tribünlere götürmek istedik. Kulübümüz de güzel bir projeye bizleri dahil etti. İnşallah pazar günü tribünleri dolduracağız. Destek verenlere teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise bu proje sayesinde şehrimizin ortak değeri Alanyaspor ile gençlerin bir araya geleceğini ifade ederek şunları söyledi: “Bu projeye elimizden geldiği kadar destek vereceğiz. Güzel bir ortam oluşacağını umut ediyorum ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.