banner113

Antalya-Alanyaspor derbisine doğru!

banner106

Alanyaspor, 22 Kasım'da Antalyada karşılaşacağı FTA Antalyaspor hazırlıklarını Cengiz Aydoğan Tesislerinde Teknik Direktör Çağdaş Atan nezaretinde günde çift idmanla sürdürüyor.

Antalya-Alanyaspor derbisine doğru!
16 Kasım 2020 Pazartesi 14:59

banner108
banner238

TAKTİKSEL ÇALIŞMA
Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, sabah ve akşamki antrenmanda takıma taktiksel ağırlı çalışma yaptırdı. Atan, orta sahada görev alacak oyuncularını rakip karşısında soğukkanlı olmaları konusunda uyararak mücadelede topu en yakın arkadaşına pas olarak atmasını istedi.

MARAFONA AYRI ÇALIŞTI
Aytemiz Alanyaspor'un başarılı kalecisi Marafona, antrenmanda kaleci antrenörü ile yarı çalıştırıldı. Marafona, daha sonra hafif düz koşunun ardından antrenmanı tamamladı.
FORVETE ÇİFT KALE MAÇ
Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktör Çağdaş Atan, forvette görev yapan tüm oyuncuları bir araya toplayarak müsabakalarda top kapma ve pas verme çalışması gösterdi. Turuncu yeşilli ekibin forveti çift kale maç yaparak çalışmayı tamamladı. 

TARAFTARA CEZA
PFDK, 7 Kasım Cumartesi günü Alanya'da oynanan Trabzonspor maçında taraftarların neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Aytemiz Alanyasor'a ihtar verdi. Ayrıca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan Güney Kale Arkası Loca Tribünü C ve D blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki iç saha maça girişlerinin engellenmesine karar verildi. 29 Kasım Pazar günü İH Konyaspor maçında taraftarlarının bir tribüne giremeyecek.

 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.