banner113

Antalya cephesinden Alanyaspor açıklaması

banner106

Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Murat Süğlün, Galatasaray maçından sonra ara vermeden Aytemiz Alanyaspor ile oynayacakları derbiye hazırlandıklarını söyledi.

Antalya cephesinden Alanyaspor açıklaması
15 Mart 2019 Cuma 09:52

banner108
banner238
Mücadelenin iki takım için de önemli olduğuna değinen Süğlün, şöyle konuştu:
"İki kardeş takımın maçı. Alanyaspor çok iyi bir ekip. Biz de şanssız sonuçlar alan bir takımız. Galatasaray maçı bunu gösterdi. 5-0 olacak bir maç değildi. Muslera sayesinde değişik bir skor ortaya çıktı. Ligdeki pozisyonumuzu rahatlatmak için bu maçtan galip gelmemiz lazım. Kendi sahamızda, taraftarımız önünde oynayacağız. Tek amacımız var o da üç puan. Çok zevkli, güzel, üç puanın da bizim olduğu bir maç diliyorum. Kardeş kulübümüz Aytemiz Alanyaspor ile aramızda problem olamaz."
Süğlün, Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında alınacak üç puanın kendilerini ligde oldukça rahatlatacak bir konuma getireceğini vurguladı.
Alanyaspor maçıyla yeniden çıkışa geçmek istediklerini aktaran Süğlün, "Ligde kalan haftalarda kendi evimizde bize yakın rakiplerimizle oynayacağımız maçlarımız var. Bu haftadan itibaren Antalyaspor çıkışa geçecektir diye düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.
Murat Süğlün, her iki takım arasında saha içi ve dışında dostça bir mücadelenin olacağını belirterek, dostluğun kazanacağı bir karşılaşma temennisinde bulundu.
 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.