banner113

Ata dostluğunu göremedik sayın Böcek. Böcek'in sözü hava kaldı!

banner106

Her konuşmasında, "Çavuşoğlu ailesi bizim ata dostumuzdur" diyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in 2 yıl önce temelini attığı Alanyaspor tesislerine bir çivi dahi çakmadı. Kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu, sitem etti. Beni arayan soran yok

Ata dostluğunu göremedik sayın Böcek. Böcek'in sözü hava kaldı!
28 Ocak 2022 Cuma 08:23

banner108
banner238

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Alanyaspor'un tesislerinin tamamlanması sözünü tutmadı. 23 Şubat 2019 yılında temeli atılan tesis inşaatında aradan geçen zamanda adeta bir çivi bile çakılmadı. Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, yapmış olduğu açıklamada takımın sabit geliri olmadığını dile getirdi. Başkan Çavuşoğlu, 23 Şubat 2019 yılında temeli dönemin Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Menderes Türel zamanında atılan Alanyaspor tesislerinin aradan geçen zamanda hiç bir ilerlemesinin olmadığını söyledi.
“2 YILDIR BENİ ANTALYA'DAN ARAYAN OLMADI”
Menderes Türel olsaydı tesisin 2 yıl önce bitmiş olacağını belirten Başkan Çavuşoğlu, “Maalesef şu ana kadar bir çivi bile çakılmadı. Alanyaspor, tesisler olmadan bu denli başarılı bir şekilde Alanya'yı temsil ediyor. Avrupa'da bile insanlar Alanyaspor'un başarısını konuşuyor. Hem Alanya hem Antalya için Alanyaspor adeta Avrupa'da da tanıtım elçiliği görevini yapıyor. Ancak Alanyaspor hak ettiği değeri görmüyor. 11 yıldır Alanyaspor Başkanıyım. 6 yıldır takımımız Süper Lig'de. Burada bir tesisimiz olsa şuandaki olduğumuz yeri de Alanyaspor Gençlik Akademisi yapacağız. Alanyaspor buradan Türk futbolu yeni yıldızlar çıkaracak. Ancak en son gidip incelediğimizde orada bize tesisin bitişiyle ilgili söz verilmişti, tarih verilmişti. 2 yıldır Antalya'dan ne kimse geldi ne de beni arayan soran oldu” dedi.
“SABİT GELİRİMİZ YOK”
Ayrıca kulübün ekonomisiyle ilgili de konuşan Başkan Çavuşoğlu, "Türkiye'de belki de sabit geliri olmayan tek kulüp biziz. Bir çok kulübün sabit geliri var Biz yönetimdeki arkadaşların gayreti ve ikili ilişkilerimizle sponsor bulup bu kulübe ekonomik destek sağlıyoruz” diye konuştu.
STAT 3 BÜYÜKLERİN MAÇLARINDA DOLUYOR
Taraftarlara da seslenen Çavuşoğlu, "Bakıyoruz Hatay gibi bir takımı yeniyoruz. Lig'de 3. sırada olan devleri sollamış bir takımın maçına 1000 kişi geliyor. Bu gerçekten üzücü bir durum. Bu stat sadece 3 büyük takım maçlarında doluyor. Alanyaspor bunu hak etmiyor. Bizler kadar, taraftarlarımızın da Alanya şehrinin de takımına destek olması gerekiyor. Ben taraftarlarımıza seslenmek istiyorum. Gelin maçlarımızı izleyin, takımımıza destek verin. Bu takım çok daha iyi yerlere gelecek.” dedi. 
 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.