banner113

Atamayana atarlar: 0-1

banner106

Gençlerbirliği, Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda karşılaştığı Aytemiz Alanyaspor'u 1-0'lık skorla mağlup etti.

Atamayana atarlar: 0-1
16 Şubat 2020 Pazar 15:31

banner108
banner238
Süper Lig'de 22. haftanın önemli karşılaşmalarından olan Aytemiz Alanyaspor Gençlerbirliği mücadelesi konuk ekibin ikinci yarıda bulduğu gol ile 1-0 sona erdi. Süper Lig'de zirveyi yakından ilgilendiren maçın ilk yarısında gol sesi çıkmadı ikinci yarının 76. dakikasında Stancu'nun golüyle 1-0 öne geçen Gençlerbirliği maçın sonuna kadar skoru korumasını bildi ve mücadeleden 1-0 galip ayrıldı.

Bu sonuçla ligde 39 puanda kalan Alanyaspor zirve yarışında önemli bir üç puanı kaybetmiş oldu. Puanını 24 yapan Gençlerbilriği ise alt sıralarda bulunan takımlarla puan farkını açmasını bildi.

Mücadelenin 86. dakikasında Alanyaspor'da Djalmo Campos sakatlanarak kenara geldi. 3 değişiklik hakkını kullanan Alanyaspor mücadeleyi 10 kişi tamamladı.

İlk yarının önemli anları

Süper Lig'in 22. haftasındaki Aytemiz Alanyaspor-Gençlerbirliği maçının ilk yarısı 0-0 tamamlandı.

2. dakikada rakip yarı alanda topla buluşan Cisse'nin pasında Efecan Karaca, rakibini geçerek son çizgiden içeriye doğru ortasını yaptı. Yasin Pehlivan'ın ters vuruşunda, kaleci Nordfeldt uzanarak topu kontrol etti.

3. dakikada bu kez Gençlerbirliği'nin hızlı atağı gelişti. Candeias, atılan uzun topu kontrol ederek rakip ceza sahasına girdi. Bu futbolcunun sert vuruşunda, kaleci Marafona'dan dönen top yeniden Candeias'ın önünde kaldı. Candeias'ın şutunda, Marafona bir kez daha gole izin vermedi.

20. dakikada gelişen Aytemiz Alanyaspor atağında, rakip ceza sahası dışında kendine pozisyon oluşturan Junior Fernandes'in şutunda, kaleci Nordfeldt uzanarak topu çıkardı. Dönen topa gelişine sert vuran Kaan Kanak'ın şutunda meşin yuvarlak dışarıya çıktı.

21. dakikada Efecan Karaca, topu korner çizgisine yakın bir bölümdeki Onur Bulut'a çıkardı. Bu futbolcunun penaltı noktasına doğru yaptığı ortada Cisse'nin yarım volesinde, meşin yuvarlak üst direkten dışarı gitti.

45. dakikada sol kanattan gelişen Alanyaspor atağında Junior Fernandes, topu sağ taraftan rakip ceza sahasına giren Cisse'ye çıkardı. Kaleci ile karşı karşıya kalan Cisse'nin vuruşunda, kaleci Nordfeldt uzanarak meşin yuvarlağı çıkardı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

11'ler

Aytemiz Alanyaspor: Marafona, Onur, Welinton, Caulker, Kaan, Musa, Ceyhun, Efecan, Bakasetas, Fernandes, Cissé

Gençlerbirliği: Nordfeldt, Erdem, Flavio, Toure, Halil İbrahim, Yasin, Baiano, Candeias, Sessegnon, Sefa, Stancu

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.