banner113

AYAK TENİSİ DÜNYA ŞAMPİYONASI SONA ERDİ

banner106

AYAK TENİSİ DÜNYA ŞAMPİYONASI SONA ERDİ
05 Aralık 2022 Pazartesi 07:04

banner108
banner238

Türkiye Ayak Tenisi Federasyonu tarafından Alanya’nın ev sahipliğinde düzenlenen Ayak Tenisi Dünya Şampiyonası sona erdi.

4 gün boyunca Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen şampiyonada; Türkiye, Danimarka, Fransa, Macaristan, Moldova, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Pakistan, Romanya, Slovakya, Amerika, Irak ve Arnavutluk ülkelerinin sporcuları mücadele etti.

Kadınlar kategorisinde birinci Romanya, ikinci Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve üçüncü Macaristan oldu. Küçük erkekler kategorisinde Romanya birinci, Moldova ikinci ve Macaristan üçüncü oldu. U21 Karışık kategorisinde Romanya birinci, Irak ikinci ve Danimarka üçüncü oldu. Kıdemli erkekler kategorisinde Romanya birinci, Moldova ikinci ve Fransa üçüncü oldu. Kıdemli karışık kategorisinde birinci Romanya, ikinci Fransa ve üçüncü Danimarka oldu.

Şampiyonanın ödül töreni Damlataş Plajı Ayak Tenisi Sahası’nda düzenlendi. Dereceye giren ülkelere kupa ve madalyalarını Türkiye Ayak Tenisi Federasyonu Başkanı Mustafa Sunkur, Alanya Gençlik Spor Müdürü Emre Kıldırgıcı, FIFTA (Uluslararası Ayak Tenisi Federasyonları Birliği) Başkanı Şevket Songur, FİFTA Teknik Komite Başkanı Frederico Tavarez ve yetkililer verdi.


 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.