banner113

Ayak Tenisi Federasyonu Alanya da start aldı!

banner106

29 Mart 2021 tarihinde beş derneğin bir araya gelmesiyle birlikte Ayak Tenisi Federasyonu (ATF), Kurucu Başkan Mustafa Sunkur önderliğinde kuruldu.

Ayak Tenisi Federasyonu Alanya da start aldı!
30 Mayıs 2021 Pazar 08:29

banner108
banner238

ATF Antalya il temsilcisi Ramazan Kafes, Alanya temsilcisi ise Şükrü Uysal oldu. ATF Organizasyon Kurul Üyesi görevini de üstlendi. 'Sosyal Mesafenin Ata Sporu' mottosuyla yola çıkan Uysal; "Ayak Tenisi sporunun kaliteli spor, sağlıklı yaşam misyonu ve vefalı insan, iyi sporcu vizyonunun gerek Alanya gerek Antalya gerekse Türkiye'ye çok olumlu dönüşlerin olması hedeflenerek Ayak Tenisi sporunun hak ettiği yerlere getirebilmek için gerekli çalışmaları yapmaya başladık tabiri caizse kolları sıvadık." dedi.

Öte yandan ATF'nin kurulmasından sonra 'Ayak Tenisi Oyun Kuralları Eğitimi Sertifika Programları' başlayacak. Federasyon bu bağlamda ilk buluşmasını 2 Haziran 2021'de Antalya'da gerçekleştirecek. Sertifika programının ardından genel kurul üyeleri Alanya'da bir araya gelerek ilk genel kurul toplantısını gerçekleştirecekler. Toplantının akabinde Uysal'ın düzenleyecek olduğu Ayak Tenisi "Alanya" Şampiyonası'na katılım gösterecekler. Türkiye'nin dört bir yanından katılımın olacağı bilinen bu turnuvanın ayak tenisinin yaygınlaşması adına bir başlangıç olması bekleniyor.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.