banner113

Bakkal: "Son bir haftada kümede kaldık"

banner106

Alanyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, 2-2 berabere kaldıkları Demir Grup Sivasspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Bakkal: "Son bir haftada kümede kaldık"
14 Mayıs 2018 Pazartesi 09:06

banner108
banner238

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda 2-2 berabere kaldıkları rakipleri Demir Grup Sivasspor'un kaliteli oyuncu kadrosuna sahip olduğunu söyledi.
BİRBİRİMİZE İNANMIŞTIK
Göreve başladığından itibaren kendisine büyük destek verildiğini anlatan Bakkal, şöyle devam etti:
"Birbirimize inanmıştık. Bu da sonuçlara yansıyordu. Son bir haftada kümede kaldık. 21 puanla aldığımız takım şu anda 37 puanla ligde kalmayı garantiledi. Hem kulüp yapısı olarak hem de oyuncu grubu olarak bu ligi hak eden bir takımız. Bazı şeyleri ertelemiştik, onları hatırladık. Oyuncularıma, camiaya teşekkür ediyorum. Bu sene aklımda kalan en önemli şeylerden bir tanesi benim aleyhime hakem kararları. İnanılmaz derecede bizi yıprattı. Bu sene onu da söylemeden geçemeyeceğim. Çok fazla söylenecek bir şey yok. 7 veya 8 takımı kurtarmanın hazzını yaşıyorum. Benim için onur. Bilmiyorum bende ne türlü yıkıntılar bırakıyor içeride. Bunu ilerleyen yaşlarda göreceğiz. Ama bir şehri kurtarmak ve onlarla birlikte bu sevinci yaşamak çok mutluluk verici."
HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Hafta içinde geniş bir değerlendirme yapacağını aktaran Bakkal, "Alanya şehrine Süper Lig yakışıyor. Herkese hayırlı uğurlu olsun. Ben emeği geçen başta oyuncu grubum ve yönetim olmak üzere herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.