banner113

Beşiktaş'da Alanyaspor alarmı!

banner106

Spor Arena / İsmail ER | BeşiktaşTeknik Direktörü Sergen Yalçın, Süper Lig'de yarın deplasmanda karşılaşacakları Aytemiz Alanyaspor'un özelliklerini ve oyun taktiklerini dünkü antrenmanda uygulamalı olarak anlattı.

Beşiktaş'da Alanyaspor alarmı!
27 Şubat 2020 Perşembe 08:56

banner108
banner238

BeşiktaşTeknik Direktörü Sergen Yalçın, Süper Lig'de yarın deplasmanda karşılaşacakları Aytemiz Alanyaspor'un özelliklerini ve oyun taktiklerini dünkü antrenmanda uygulamalı olarak anlattı. Geçen sezon çalıştırdığı için iyi tanıdığı Akdeniz ekibinin duran toplarda çok tehlikeli olduğunu ifade eden Yalçın, hava toplarının etkili isimleri Fernandes, Welinton ve Caulker'a korner ve frikik atışlarında yakın markaj yapılması gerektiğini söyledi.


Çift santrfor sürprizi


Bakasetas'ın şutlarına, Efecan'ın defans arkasına yaptığı hızlı koşulara dikkat çeken Yalçın'ın Alanyaspor'la ilgili bir başka önemli uyarısı orta sahada yaptıkları baskı oldu. Siyah beyazlı teknik adam, golcü oyuncu Cisse'nin bire birlerde çok başarılı olduğunun da altını çizdi. Bu arada Yalçın'ın dünkü antrenmanda Burak Yılmaz ile Umut Nayir'i çift santrfor, Boateng'i de arkalarında serbest adam olarak oynatması dikkat çekti.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.