banner113

Beşiktaş Welinton transferinde Alanyaspor ile prensip anlaşmasına vardı!.

banner106

Önümüzdeki sezonun kadro yapılanması kapsamında çalışmalarına devam eden Beşiktaş'tan savunmaya takviye geldi. Siyah-beyazlılar, Alanyaspor'un başarılı stoperi Welinton için kulübüyle prensip anlaşmasına vardı..

Beşiktaş Welinton transferinde Alanyaspor ile prensip anlaşmasına vardı!.
23 Temmuz 2020 Perşembe 12:10

banner108
banner238
Teknik direktör 'ın raporuna göre hareket eden 'tan savunma hattına takviye geldi. Victor Ruiz'in alacaklarına karşılık sözleşmesini tek taraflı olarak feshetmesinin ardından stoper arayışlarına hız veren siyah-beyazlı kurmaylar, bu sezon 'daki performansıyla göz kamaştıran  için harekete geçmişti.  Spor'un haberine göre Beşiktaş, 32 yaşındaki futbolcunun transferi konusunda Alanyaspor ile prensip anlaşmasına vardı..
O YALÇIN'I, YALÇIN ONU ÇOK İSTİYOR!
31 yaşındaki oyuncuya Türkiye'nin dışında Avrupa'dan da teklifler geldiği, ancak daha önce birlikte çalıştığı Sergen hocanın kanatları altında kariyerini sürdürmek istediği bildirildi. Hatta Welinton'un, kendi ücreti konusunda fedakârlık yapmaya hazır olduğunu da, Sergen Yalçın'a ilettiği gelen haberler arasında yer alıyor. Öte yandan 47 yaşındaki teknik adamın da Brezilyalı stoperi özellikle kadrosunda görmek istediğini yönetime bildirdiği öğrenildi.
N'Sakala'nın dışında Welinton ve forvet Papiss Cisse de siyah-beyazlı formayı gelecek sezon giyerse, Kartal, Alanya'nın 3 önemli ismini alarak kadrosunu ciddi anlamda güçlendirmiş olacak.

Bu sezon Alanyaspor ile 22 maçta forma giyen Brezilyalı stoper 2 gol katkısı verdi.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.