banner113

Beşiktaşlı taraftarlar Vagner Love'yi ıslıkladı

banner106

09 Mayıs 2018 Çarşamba 14:29

banner108
banner238
Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor ile oynadığı karşılaşmada Vagner Love tribünlerin tepkisini çekti. Vagner Love neden ıslıklandı? 
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında evinde konuk ettiği Kayserispor mücadelesinde karşılaşmayı 2-0 önde sürdürürken Vagner Love tribünlerin tepkisine maruz kaldı.
 Vagner Love'nin Kayserispor maçında ıslıklanması
Beşiktaş'ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Vagner Love, Kayserispor mücadelesinde  kötü bir performans sergiledi. Gol pozisyonuna giremeyen ve aldığı topları da iyi değerlendiremeyen Vagner Love oyundan çıktığı andan tepki topladı.
Şenol Güneş, Vagner Love'ın yerine Necip Uysal'ı oyuna aldı. Vagner Love çıkarken ıslıklandı. Beşiktaş tribünlerinin bir kısmı oyundan çıkan Vagner Love'u ıslıklarken, bir kısmı ise alkışladı.
 Vagner Love Süper Lig'de kaç gol attı?
1.5 sezon Alanyaspor forması giydikten sonra Beşiktaş'a transfer olan Vagner Love,  Süper Lig kariyerinde bugüne kadar 50 maçta forma giyerken tam 41 kez gole doğrudan etki etti. Vagner Love 50 maçta tam 35 gol atarken 6 da asist yaptı. 
Beşiktaş'ın Galatasaray ile oynadığı maçta sakatlanan Alvaro Negredo'nun sezonu kapatmasının ardından kalan maçlarda da Beşiktaş'ta Vagner Love'un forma giymesi bekleniyor. 

 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.