banner113

Bulut: Beşiktaş'ın durumu beni ilgilendirmiyor!

banner106

Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, gündeme dair gazetecilere açıklamada bulundu

Bulut: Beşiktaş'ın durumu beni ilgilendirmiyor!
02 Ekim 2019 Çarşamba 15:38

banner108
banner238


Antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Beşiktaş hazırlıklarının iyi gittiğini söyledi. Takımın performansından memnun olduğunu belirten Erol Bulut, Takımımızda bir düşüş olduğunu ben düşünmüyorum. Çünkü Gençlerbirliği maçında ilk yarı istediğimiz oyunu sahada sergilemedik ama ikinci yarı istediğimiz oyun ve istediğimiz pozisyonları yakaladık, golü atamadık. Sivasspor'a karşı ilk 3-4 dakika konsantrasyonumuz yüzde 100 değildi. Nitekim yediğimiz gol oldu. Golü yedikten sonra takımımız uyandı. Ondan sonra zaten tek kale maç oynadık, herkesin gördüğü gibi. 43 kez rakip ceza sahasına girmemiz var, tahmin ediyorum son 6 haftanın rekoru bu. 37 ortamız var ama bunlar istatistikler. Bazen istatistikler maç kazandırmıyor. Ama Sivasspor kazanmamız gereken bir maçtı. İyi bir maç oynadı futbolcularım. Orada kaçırdıklarımızı bu hafta sonu Beşiktaş'a karşı en iyi şekilde değerlendirip istediğimizi alırız umarım dedi.

'O POZİSYONDA SIKINTI YOK

Sivasspor maçında sakatlanan Juanfran hakkında bilgi veren Bulut, Juanfran zaten yeni gelen bir transferimiz, takıma da çok çabuk bir şekilde adapte olup uyum sağladı. Oynadığı 6 haftada iyi bir performans gösterdi. Olumlu katkıları oldu. Maalesef 62'nci dakikadaki bir pozisyonda sakatlık yaşadı ve çapraz bağları koptu. 5-6 ay uzak kalacak. Ama o pozisyonda alternatifimiz var. Geçen sene biliyorsunuz Baiano o pozisyonda oynayan futbolcumuz. Bu sene zaten yeni transfer yaptık, Onur. O da o pozisyonda oynayan bir arkadaşımız. Bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum o pozisyonda diye konuştu.

'RAKİBİN DURUMU BENİ İLGİLENDİRMİYOR

Bir gazetecinin Beşiktaş sıkıntılı bir dönem mi geçiriyor sorusunu da yanıtlayan Bulut, şöyle dedi 'Rakibin durumu bizi pek fazla ilgilendirmiyor. Biz kendimize bakarız. Neler yapıp yapamayacağız, onlara daha çok odaklanıyoruz. Rakibin sıkıntısı olabilir, o kendi sorunları. Biz tamamıyla Beşiktaş maçına konsantre olmuş durumdayız. Hazırlıklarımızı o doğrultuda gerçekleştiriyoruz. İyi hazırlanıyoruz, futbolcularımız iyi konsantre olmuş durumdalar. Umduğumuz puan veya puanları alarak dönmek istiyoruz.




 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.