banner113

Bulut: Tarihi bir maça çıkıyoruz

banner106

Alanyaspor'da Erol Bulut iddialı konuştu! ''Kupayla taçlandırmak...''

Bulut: Tarihi bir maça çıkıyoruz
28 Temmuz 2020 Salı 16:40

banner108
banner238
Erol Bulut yaptığı açıklamada ''Final maçı bizim için değerli bir maç, tarihimizde en önemli maçlardan biri 2 takım hak ederek geldi. Zorlu maçlardan geçtiler ve final maçını oynayacağız. Futbolcuları bu maça iyi hazırladık. Tarihimizin en önemli maçlarından biri bu güzel sezonunun sonunda bunu da bir kupayla taçlandırmak istiyoruz. İnşallah istediğimiz sonucu elde ederiz. '' ifadelerine yer verdi.
ÇOK MOTİVE OLDUK
Transfer haberleriyle ilgili konuşan Erol Bulut:  ''Hem futbolcular için hem teknik direktör için güzel bir faktör daha çok motive olmuş finale çıkacağız. Dezavantaj bizim tarafımıza dönmüş olmayacak.Futbol dediğini zaman taraftar demek, taraftarın stadda olması demek. 12. Güç demek pandamı sürecinde dezavantajı yakaladılar, bazıları çok etkilendi bazıları az etkilendi. Maalesef öyle bir sezon yaşıyoruz, ekran başında olan taraftarlar bizi en iyi şekilde destekler hedeflediğimiz bu ligi kupayla taçlandırmak.. '' dedi.

KARACA: KUPAYI KAZANMAK İSTİYORUZ
Efecan Karaca: "Alanyaspor'un tarihi maçına çıkıyoruz. İnanılmaz heyecanlı Alanya, bizi çok güzel uğurladılar. Biz de bunun karşılığını vermek ve Türkiye Kupası'nı kazanmak istiyoruz."
 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.