banner113

Çağdaş Atan: Hedefimiz kupa!

banner106

Alanyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, takımının durumu hakkkında konuştu

Çağdaş Atan: Hedefimiz kupa!
29 Ocak 2021 Cuma 09:35

banner108
banner238



Alanyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, "Benim ilk teknik direktörlük deneyimim. Alanyaspor’da daha önce çalıştık. Birbirimizi iyi tanıyoruz, yapıyı da biliyoruz. Bu yüzden lige iyi başladık. Yeni transferlerimiz olumlu cevap verdi. İyi bir takım olduk. İyi bir oyun oynamaya başladık. Zaten felsefemiz iyi oyundu, oyuna hakim olmak ve hükmetmekti. Bunu da gerçekleştirdik. İlk yarı boyunca ilk 10 hafta ile sonraki 10 haftayı ayrı değerlendirmek lazım. 10’uncu haftadan sonra rakiplerin oyunu daha da sertleşti. 
Pas oyununu iyi oynadık, iyi hücumlar gerçekleştirdik. Sonra da daha sıkı savunmalarla karşılaştık. Bunun çözümünü çok erken bulamadık ama son 3 maçtır geriye düşmemize ve kapalı savunmalara hücum etmemize rağmen bunun çözümünü bulduğumuzu düşünüyoruz. Bu bizi mutlu ediyor. 

Bu şekilde devam ederiz. Geneline baktığımızda 34 puanla lig 5’inciliği. Hem yeni başlamış bir teknik ekip olarak hem yeni bir kurulmuş bir takım olarak yeni oyunumuzla bence bulunduğumuz pozisyon gayet iyi. 
6-7 puan daha üzerinde olabilirdik. Yukarılara daha sıkı sıkı tutunabilirdik ama bulunduğumuz pozisyon bizi mutsuz etmiyor. Önümüzde 20 maç var, kupa var. Kupada çeyrek finaldeyiz. Bu da bizi mutlu ediyor. Kupada gidebileceğimiz yere kadar gideriz. Hedeflerimiz büyük. Umarım zirvede kalırız. Kupada devam ederiz. İyi futbol oynamaya devam ederiz. Bunu devam ettirmek istiyoruz" dedi.
"KAZANMAK İSTİYORUZ"

Sivasspor’u ağırlayacak Alanyaspor’un hazırlıkları hakkında da ise konuşan Atan, "Çok önem verdiğimiz bir maç. Oyuncularımıza da söyledik, bir ’U’ dönüşü yaptık. Bu seriye devam etmemiz gerekiyor. Sivas maçı da onlardan bir tanesi. Önemli bir rakip, ciddi bir kadro. Bu ara biraz performans olarak çok istenileni veremiyorlar gibi gözükse de her zaman ciddiye alınması gereken bir rakip. Kendi sahamızda oynuyoruz. Kazanmak istiyoruz, bunun için elimizden gelen her şeyi yapacağız" 

 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.