banner113

Çağdaş hocaya sorularının sorulmamasının işte nedeni

banner106

Yeni Alanya Gazetesi Spor Müdürü Cemali Aygır, sosyal medya hesabından, pazar günü akşam oynanan Alanyaspor-Beşiktaş maçı sonrasında teknik direktör Çağdaş Atan'ın soru sorulmamasına tepki göstermesinin nedenini açıkladı.

Çağdaş hocaya sorularının sorulmamasının işte nedeni
14 Aralık 2020 Pazartesi 12:38

banner108
banner238


Spor Müdürü Cemal Aygır şunları yazdı.
Aslında gerek bile yok ama yine de açıklama yapma gereği hissettim. Dün akşam Çağdaş Atan Hocamızın basın toplantısından sonra çok sayıda mesaj ve telefon aldım. "Ya bilaaader siz basın değil misiniz, hocamıza neden soru sormadınız" vs. bir sürü soru yöneltildi. 
Sosyal medyadaki linç ve aşağılamalar da cabası. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki; pandemi tedbirlerinden dolayı maç sonu basın toplantılarına 'sadece ajans muhabirleri' giriyor. Hiç bir gazete veya televizyon muhabiri içeriye alınmıyor. Ajans muhabirleri (AA-DHA-İHA) dışındaki basın mensuplarına da kağıda yazılmak suretiyle soru sormaları isteniyor. Fakat ilk haftalarda yapılan bu kağıda yazarak soru sorup gönderme uygulamasından memnun kalmayan biz basın mensupları, yaklaşık 7-8 haftadır diyalog kurulamadığı için kağıda yazarak soru sormak istemiyoruz. Haliyle basın toplantısına alınan ajans muhabiri arkadaşlarımız da iş yoğunluğundan dolayı Çağdaş Hocamıza soru yöneltmemişler. 
Aslında yöneltilirdi fakat maç saat 21.00'de bitti ve basın toplantısı 21.30'a yakın gerçekleşti. Hocamızın maç için açıklamalarını deşifre etmek vs. saat 22.30, yayına vermek 23.00 olur. Siz pazar günü sıcacık yuvanızda çayınızı yudumlayıp Alanyaspor'un Beşiktaş'ı 2-1 yenmesini seyredip sosyal medyalarınızdan bizlere sallarken, biz basın çalışanları yağmurun altında motorla stadyuma gidip iş yetiştirmeye çalıştık. 
Alanyaspor taraftarlarından ricamdır; Lütfen yerel basını bilip bilmeden linç etmeye kalkışmayın! Bir gün yine sizlere lazım olacak olan o yerel basındır, izlemeye ve takip etmeye doyamadığınız ulusal basın değil!!!
 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.