banner113

Çavuşoğlu: Hedefimiz sürekli süper lig de kalmak

banner106

Alanyaspor Kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu basın toplantısında konuştu

Çavuşoğlu: Hedefimiz sürekli süper lig de kalmak
12 Ağustos 2022 Cuma 17:45

banner108
banner238

Transfer süreciyle ilgili sorulan bir soru üzerine  Çavuşoğlu, "Bu ayın sonuna kadar transfer süreci devam ediyor. Eksik olan bölgelerimiz var. Bununla alakalı çalışmalarımız sürüyor. Transfer kolay iş değil. İstediğin oyuncunun hem kulüp yapısına hem de teknik heyetin istediği oyuncu olması çok önemli. O yüzden çok da acele edemedik. Görüşmelerimiz var. Önümüzdeki günlerde inşallah eksik olan bölgelerimizi tamamlayacağız" dedi. 

Yeni sezondaki hedefle ilgili yöneltilen soruyu ise Çavuşoğlu, "Öncelikli hedefimiz her zaman Alanyaspor’un Süper Lig’de devamlılığının olması. Hep söylediğim gibi, ilk 10’un içerisinde en iyi yerde olmak bizim hedefimizdir. Bu hedefimiz bu sezon da aynı. Geçen sezon bildiğiniz gibi ligi 5. bitirdik. Avrupa’ya gitmeyi kaçırdık. Futbolda bunlar var. Nasip kısmet işi, olmadı. Futbolu yönetmek, futbolu idare etmek, futbolu sürdürülebilir hale getirmek her sene zorlaşıyor. Sebepleri de belli, öncelikle mali kriterler, yayın gelirlerinin her sene daha geriye gitmesi, tabi futbol giderlerinin de daha çok artmasının ile birlikte döviz kurunun artması sadece bizi değil, bütün kulüplerimizi zorluyor. Bunun için çok mücadele ediyoruz. Ama gerçekten çok zorlanıyoruz" diye yanıtladı. 

Beşiktaş maçı hakkındaki görüşleri sorulan Çavuşoğlu, "Galibiyetle başlamak çok önemli. Önümüzde Beşiktaş maçı var. Türkiye’de önemli bir takım. İnşallah iyi bir maç olur. Sezon başı takımların ilk maçlarda hazır görülmeme olasılığı olur. Her takım için bu geçerli. Ciddi bir maç olacak. Kendi sahamızda Beşiktaş ile oynamak bizim için büyük bir gurur. Türkiye liginde dört büyük takım var ancak her takım bizim gözümüzde büyük kulüptür. Büyük camiadır. Her takımıza sakatlıksız bir sezon diliyorum." diye konuştu. 

 Çavuşoğlu, bir gazetecinin futbolcumuz Tayfur Bingöl'ün transfer görüşmelerinin devam edip etmediğini sorması üzerine, "Görüşmeler devam etmiyor. Tayfur'un bu açıklamalarından dolayı kendisiyle de görüştüm. Bilgi edinmeden bu açıklamaların doğru olmadığını kendisine de söyledim. Tayfur ile alakalı bir telefon görüşmemiz oldu. Emre Kocadağ ile ayaküstü konuşmamız oldu. Sonra da telefon görüşmemiz oldu. Ciddiyetleri varsa oturulur konuşulur, transfer gerçekleşir ya da gerçekleşmez. Transfer çalışmaları ciddi iştir. Ciddi işlerde de ciddi olmak lazım. Transfer olacaksa oturulur, konuşulur. Bunun yolları aranır. Onunla ile ilgili herhangi bir şey yok. Ciddi bir gelişme yok. Önümüzde Beşiktaş maçı var. Maç öncesi de aslında böyle soruların sorulmasını da çok doğru bulmuyorum" dedi. 

Taraftarlara da çağrıda bulunan Çavuşoğlu, "Pandemi döneminde taraftarlar deplasmana gidemiyordu. Bu sene kaldırıldı. Rakip misafir takımlarımızın taraftarları da gelecek. Futbol müsabakaları taraftarla, seyirciyle güzel oluyor. Deplasman taraftarının gelmesi maça ayrı bir güzellik katar. 

Biz de Alanyaspor taraftarlarımızı tribünlere bekliyoruz. Başka Alanya yok. Alanyaspor'un Süper Lig'de olduğunu iyi bilmemiz gerekiyor. İnşallah taraftarlarımızın da stadı doldurup, Alanyaspor'umuza gereken desteği vereceğine inanıyoruz." diye konuştu. 

banner109
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.