banner113

Çavuşoğlu: "Milli Takımımız şampiyonluğa doğru gidecek"

banner106

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da Avrupa Şampiyonu öncesi iki kardeş takımın benim memleketi Alanya’da hazırlık maçı yapmasından memnun olduğunu söyledi.

Çavuşoğlu: "Milli Takımımız şampiyonluğa doğru gidecek"
28 Mayıs 2021 Cuma 09:10

banner108
banner238

Çavuşoğlu "Bugün gerçekten iyi bir hazırlık maçı oldu. Azerbaycan Milli Takımı’nı da çok iyi gördük. Mücadele eden bir takım. Milli Takımımız da inşallah Avrupa Şampiyonası'nda önce gruplardan çıkıp sonra şampiyonluğa doğru gidecek.
Şenol hocamızın liderliğinde takımımıza güveniyoruz. Bugün iyi bir hazırlık maçımız oldu. Takımımızda formda, iyi mücadele etti. Sonuçta bir millet iki devlete yakışır bir hazırlık maçı oldu. Ayrıca bazı maçlarımızı da Azerbaycan’da oynayacağız. Kardeş takım Azerbaycan’ın da milli takımımıza uğurlu geleceğine inanıyoruz. Bugün az sayıda seyirci vardı. Alanyalı seyircilere özellikle teşekkür ediyorum. Hem Türkiye hem de Azerbaycan lehine tezahürat yaptılar" diye konuştu.

"Karabağ’ın kime ait olduğu gayet güzel bir şekilde hatırlattılar"
Spora siyaseti karıştırmadığını aktaran Çavuşoğlu, "Milletimizin duyguları hem Azerbaycan’da hem de Türkiye’de yüksek derece. Karabağ’ın kime ait olduğu gayet güzel bir şekilde hatırlattılar. Koronavirüs tebrikleri kapsamında az sayıda stadyuma gelen seyircilerimize özellikle teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.