banner113

Çavuşoğlu'ndan Fenerbahçe ve Erol Bulut açıklaması!

banner106

Alanya başkanı Hasan Çavuşoğlu, Şansal Büyüka’nın sorularını yanıtladı, merak edilenleri tek tek açıkladı. Başkan Çavuşoğlu'nun Erol Bulut ve Fenerbahçe açıklaması dikkat çekti.

Çavuşoğlu'ndan Fenerbahçe ve Erol Bulut açıklaması!
27 Temmuz 2020 Pazartesi 09:23

banner108
banner238

Şansal Büyüka 
Alanyaspor bir ilçe takımı, ama Türk futboluna hükmediyor. Futbolcuları kapış kapış... Herkesin gözü; hocası Erol Bulut dahil, Alanyasporlu futbolcularda...
Gazetelerde her gün bir ya da birden fazla Alanyasporlu futbolcunun transferini görünce Başkan Hasan Çavuşoğlu’nu aradım.

Önce hal-hatır sonra transfer gelişmelerini, daha doğrusu adı geçen futbolcuları tek tek sordum. İşte sayın başkanın verdiği cevaplar:
"Beşiktaş özür diledi" 
N’SAKALA: Sözleşmesi bitiyor. Kendisi ile 3-4 defa konuştuk, istediği parayı da verdik. “Tamam, bir de avukatım ile konuşayım” dedi. Sonra geldi, “Benim değerim arttı” dedi ve anlaşmaktan vazgeçti. Beşiktaş’ın devreye girdiğini öğrendik. Sözleşmesi bitecek olmasına rağmen Beşiktaş’ın bize haber vermesini isterdim, zaten sonra özür dilediler.
"Ali Koç Welinton için aradı" 
WELİNTON: Sözleşmesi devam ediyor. Sergen Hoca beni 2-3 ay önce aradı, Welinton’u istediklerini söyledi. Daha önce beni, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Ersun Yanal da Welinton için aramıştı. Şu anda Welinton için resmi bir teklif yok.
"Gelen bir teklif yok
BAKASETAS: Yunan futbolcumuzun bir yıl daha sözleşmesi var. Gazetelerde Bakasetas transfer haberlerini ben de okuyorum. Ama sadece gazete haberi... Bize gelen bir teklif yok.
"Fernandes'in sözleşmesi bitiyor" 
FERNANDES: Zaten sözleşmesi bitiyor. Bizim yapacağımız fazla bir şey yok. Başkana, “Sözleşmesi devam eden futbolcuları, yani Welinton’u, Bakasetas’ı satar mısınız?” diye sordum. Başkan Hasan Çavuşoğlu çok net cevap verdi: “Şartlar uygun olursa, futbolcu da isterse, herkesi satarım.”
“Fenerbahçe ile anlaştığını biz de duyuyoruz" 
Bu defa soru Erol Bulut içindi: “Fenerbahçe ile anlaştığını biz de duyuyoruz. Ancak aramızda bu konuda bir konuşma geçmedi. Kupa finalimiz var. Bu maç bitmeden, Erol Bulut hocayı ya da bir başka yeni hocayı gündeme getirmek istemiyorum.”

Başkana son sorum, transfer başarıları ile ilgili oldu. Cevabı şöyle:“Biz menajerle çalışmayız. Gençlerbirliği’nin eski genel kaptanı Cem Onuk’un oğlu Anıl Onuk ile Merih Demiral’ın menajeri Cenk Melih Yazıcı benim manevi oğlum gibidirler. Portekiz ve Yunanistan piyasasına çok hakimler. Ben de başkan olarak, yönetici olarak, teknik adam ve futbolcu olarak, amatör ligden Süper Lig’e kadar her kademede görev yaptım. Futbol aklını birlikte oluşturuyoruz.”
Meraklandım, bir de “Ya kaleci Marafona” dedim: “Braga’dan aldık. Cenk önerdi. Portekiz kulüpleriyle arası çok iyi, ben de gittim. Ayrıca gezdik, gördük, kulüplerin yapısını inceledik. Portekiz’e de, Yunanistan’a da çok hakimiz.”
 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.