banner113

Çavuşoğlu'ndan flaş Emre Akbaba açıklaması...!

banner106

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Emre Akbaba'yı istiyorlar ama paraları yok

Çavuşoğlu'ndan flaş Emre Akbaba açıklaması...!
10 Temmuz 2018 Salı 13:43

banner108
banner238
Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, kamp çalışmaları ve transfer hakkında FutbolArena'ya özel açıklamalarda bulundu.
FutbolArena Özel - Spor Toto Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Aytemiz Alanyaspor'da Başkan Hasan Çavuşoğlu, takımın Erzurum'daki kampını ziyaret etti. Kamp çalışmalarını takip eden Çavuşoğlu, FutbolArena'ya özel açıklamalarda bulundu. 
Alanyaspor'da Emre Akbaba transfer olacak mı?
Galatasaray ile adı anılan Emre Akbaba'nın transferi hakkında konuşan Hasan Çavuşoğlu, "Emre Akbaba'yı isteyen kulüpler çok ama maalesef paraları yok. Takası da düşünmüyoruz. Büyük takımlardaki oyuncuların maliyetleri yüksek. Biz Emre'nin her zaman önünü açmak istiyoruz. Avrupa'da da oynayabilecek kapasitede. Büyük takımlarda oynamasını isteriz." dedi.
Alanyaspor transfer yapacak mı?
Takımın iyi bir kamp dönemi geçirdiğini belirten Hasan Çavuşoğlu, transferle ilgili son gelişmelerden de bahsetti. İşte Hasan Çavuşoğlu'nun FutbolArena'ya özel açıklamaları:
"Erzurum'da kamptayız. Burası kamp açısından gerçekten cazibe merkezi oldu. Sahaları artırmışlar ve güzel bir çalışma ortamı var. Takımların çoğu burada. 
Transferi hemen hemen bitirdik. Son olarak Bobo'yu aldık. Ayrıca Emre Güral'ı da kadromuza kattık. Sağ bek ve orta sahaya da daha önce takviye yaptık. Son günlerde ne olur bilemiyorum ama şu anda ihtiyaçlarımızı karşıladık."

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.