banner113

Cisse Fenerbahçe de!

banner106

Bonservisi elinde olan Papiss Cisse dün İstanbul’a geldi. 35 yaşındaki golcü ile sağlık kontrollerinin ardından 1+1 yıllık kontrat yapılması bekleniyor

Cisse Fenerbahçe de!
01 Ekim 2020 Perşembe 11:10

banner108
banner238
Vedat Muriç ve Mevlüt Erdinç'le yollarını ayırdıktan sonra forvet bölgesinde ilk olarak Tanzanyalı Mbwana Samatta'yı kadrosuna katan Fenerbahçe, alternatif golcü olarak Papiss Cisse ile anlaştı. Dün İstanbul'a gelen Senegalli santrfor ile sağlık kontrollerinin ardından sözleşme imzalanması bekleniyor. Kontratın 1+1 yıllık olacağı, golcü oyuncuya ise 1 milyon euro garanti para ve 500 bin euro da imza parası verileceği iddia edildi. Boşta olduğundan Cisse için bonservis bedeli ödenmeyecek.
KRALLIK YARIŞINDA 2. OLDU
35 yaşındaki Papiss Cisse geçtiğimiz sezon Erol Bulut'un yönetiminde Süper Lig'i 5. sırada tamamlayan, kupada ise final oynayan Aytemiz Alanyaspor'un hücumdaki lokomotifiydi. Ligde 22 gol atan Senegalli, 24 golle krallık tacını giyen Alexander Sörloth'un ardından en skorer ikinci oyuncu oldu. Bulut'un Cisse'nin transferini çok istediği biliniyordu. Sarı-lacivertli yönetim, Ze Luis konusunda Porto ile yaptığı görüşmelerde istediği şartları sağlayamayınca, yedekte beklettiği Papiss Cisse'yi renklerine bağladı.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.