banner113

Cleopatra Ink yeniden sponsor oldu

banner106

Corendon Alanyaspor ve geçen sezon şort reklam sponsor olan Cleopatra Ink arasında 1 yıllık yeni bir sözleşme imzalandı.

Cleopatra Ink yeniden sponsor oldu
24 Ağustos 2022 Çarşamba 18:27

banner108
banner238

Kulübümüzde yapılan imza törenine Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve Cleopatra Ink Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Karadere katıldı.

İmza töreninde konuşan Başkan Çavuşoğlu, “Corendon Alanyaspor’un sponsorluk sözleşmelerine bugün de bir yenisini ekledik. Cleopatra Ink Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Karadere geçen yıl da yine sponsorumuzdu. Bu yıl da gördüğünüz gibi şort sponsorluğu devam ediyor. Ben hem kulübümüze hem de İbrahim kardeşime hayırlı olmasını temenni ediyorum. Kulüp hepimizin kulübü. Hep beraber bu kulübün içerisinde, hepimiz bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. İbrahim kardeşim de her zaman desteğini bizden eksik etmedi. Kendisine ve firma çalışanlarına ve kardeşlerine teşekkür ediyorum” dedi.  

Anlaşmanın hayırlı olması temennisinde bulunan Halil İbrahim Karadere ise, “Bizler de Corendon Alanyaspor’umuza çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten Alanya’mızı en iyi şekilde bütün dünyada takdir edilecek düzeyde temsil ediyor ve reklamını yapıyor. Biz de elimizden geldiğince takımımıza destek olmak için şort sponsorluğunu tekrar aldık. Şortu kimseye bırakmıyoruz. İnşallah en iyilerini en kısa zamanda yapacağız. Bu memleketin markası olarak her zaman Alanyaspor’umuzu destekleyeceğiz” diye konuştu.

banner109
banner110
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.