banner113

Dadaş'a sürpriz hazır!

banner106

Alanyaspor, ligin ilk yarısında 1-0 kaybettiği rakibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u yarın saha ve seyircisi önünde oynayacağı maçtan puansız göndermek istiyor.

Dadaş'a sürpriz hazır!
09 Mart 2019 Cumartesi 15:13

banner108
banner238

Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 25'inci haftasında yarın Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u konuk edecek. Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 13.30'da başlayacak. Zorlu mücadeleyi Mete Kalkavan yönetecek. Turuncu yeşilli takımda sakatlığı bulunan Junior Fernandes, M'Billa Etame ve Joel Obi kadroda yer almıyor. Fabrice N'Sakala, Welinton ve Campos'un durumları ise bugün belli olacak. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile ilk maçına çıkacak olan Erzurum temsilcisinde ise Pierre Kanstrup, Samed Ali Kaya ve Rashad Muhammed sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. 

GÖZLER PAPİSS CİSSE'DE
Alanyaspor ile Erzurumspor arasında ligin ilk yarısında oynanan maçı 1-0 Erzurum temsilcisi kazanmıştı. Alanyaspor ligde evinde 6 maçtır yenilmiyor ve Süper Lig tarihlerindeki en uzun iç sahada yenilmezlik serisini yaşıyor. Erzurumspor ligdeki son 11 maçında sadece 1 galibiyet alabildi. Öncesindeki 6 lig maçında yenilmemişlerdi. Erzurumspor Süper Lig'de deplasmanda hiç galibiyet alamadı. Papiss Cisse, Süper Lig'de çıktığı son 5 maçta 6 gol attı. Bu oyuncu ligdeki ilk 12 maçında 5 gol atabilmişti. Erzurumspor forması giyen Leo Schwechlen bu sezon ligde en fazla top kapan isim olurken, 2'nci sırada ise Alanyasporlu Fabrice N'Sakala yer alıyor. 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.