banner113

Deniz Çoban: Ben söyleyecek bir şey bulamıyorum. Yazık!

banner106

Fanatik Gazetesi yazarı Deniz Çoban, yayıncı kuruluşa Fenerbahçe - Alanyaspor maçının tartışmalı pozisyonlarını değerlendirdi.

Deniz Çoban: Ben söyleyecek bir şey bulamıyorum. Yazık!
07 Ocak 2021 Perşembe 22:50

banner108
banner238
Deniz Çoban'ın Beinsports'taki değerlendirmeleri şu şekilde:
"Valencia'nın kırmızı görmesi gerekirdi"

Benim için maç 2. dakikada bitti. Valencia'nın kırmızı kart görmesi gerekirdi. Sen hakemi itemezsin. Tzavellas da mı sert geldi, onu da at. Sonra barıştırıyor oyuncuları. Barıştılar diye kart yok mu? Ben söyleyecek bir şey bulamıyorum. Yazık. 
"Thiam'ın ikinci sarı kartını da atladı"
Thiam hep aynı ihlalleri yapıyor. Daha maçın başında sarı akrt gösterdin. Neden gösterdin? Ayağa bastı diye... Bir kere daha yapıyor. Sarı kart vermeyeceksen faulu neden çaldın? Faulse sarı kart. Bir kere daha yapıyor. Hatta hep de Berkan'a denk geliyor. Bunlara sarı kart çıkması lazım.
"Penaltıda tartışmaya gerek yok"
Marafona topa hamle bile yapmıyor. Valencia kurtulduğu anda bariz gol şansı var mı? Var. Ama kurallar değiştiği için sarı kart.
"Alanya'nın penaltısından önceki frikikte faul yok ki!"
Sadık'ın penaltısına bir şey diyemem. Elini koyuyor itiyor. Ama öncesindeki pozisyonda faul yok. Frikik kararı yanlış. Penaltıdan dolayı eleştiremem yoksa... Bugün maçı 2-1 Fenerbahçe kazandı. Ben 'Hak etmediler ' diyemem. 

 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.