banner113

Devreyi bekliyor

banner106

Süper Lig’de düşme hattının üstünde yer alan, kupada ise son 16 turuna göz kırpan Alanyaspor’da kadroya takviye yapılacak

Devreyi bekliyor
06 Aralık 2018 Perşembe 09:07

banner108
banner238



Ziraat Türkiye Kupası 5'inci Eleme Turu'nun ilk maçında sahasında TFF 2. Lig takımlarından Kahramanmaraşspor'u 7-2'lik skorla mağlup eden Aytemiz Alanyaspor'da teknik direktör Sergen Yalçın, lige verilecek arada transfer yapacaklarının sinyalini verdi.

ZOR MAÇLAR OYNADIK
Yalçın, alınan skorun kendilerini mutlu ettiğini ve kupaya devam etmek istediklerini söyledi. Arka arkaya çok maç oynadıklarını belirten Yalçın, "Hafta sonu oynadık, dün (önceki gün) oynadık.Oyuncu kadromuzda sakatlarımız var. Çok geniş olmadığı için takım içinde dönemiyoruz.Cuma günü çok önemli bir maçımız var. Çok kısa zamanda en iyi şekilde hazırlanıp sahada doğru şekilde olmak istiyoruz. Bizim için bundan sonraki süreç inşallah iyi olur" ifadelerini kullandı.

HATA SINIRLI OLSUN
BEŞIKTAŞ maçı öncesi takımdaki bireysel hatalara da değinen Yalçın, "Biz kesinlikle hassasız.Oyuncularla konuşuyoruz. Maç kazanıp kaybedebiliriz. Hatalar da var ama biz en az hata yapan takım olmak istiyoruz. Maçları kazanmak kolay değil. 3 puan almak herkes için zor. Ne kadar az hata yaparsak o kadar puan toplarız. Bu hataları minimuma düşürmemiz lazım. Ama zaman zaman bu tür hatalar oluyor tek istediğimiz bunu minimuma indirmemiz lazım bu hataları yapmazsak ligin devamı bizim için daha iyi olur diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

BEŞİKTAŞ MAÇI BİLETLER SATIŞTA
AYTEMIZ Alanyaspor'ın ligin 15. haftasında yarın Beşiktaş ile saat 20.00'de Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda oynayacağı karşılaşmanın biletleri satışa çıkarıldı. Bilet fiyatları VIP Tribünü 250, maraton ve kapalı tribün 100, kuzey ve güney kale arkaları 60'ar, misafir tribünü 78 lira olacak.

TAKVİYE OLACAK
LIGIN ilk yarısının bitiminde bazı transfer çalışmaları yapacaklarını belirten teknik direktör Sergen Yalçın, "Kadroya birkaç oyuncu katmak istiyoruz. Şu anda araştırma içerisindeyiz. Henüz yönetimle toplantı yapmadık. Önümüzde daha bir kaç haftalık süreç var. Bu süre bizim için test olacak. Ne yapabiliriz, Alanya'yı nasıl güçlendiririz? Ligin 2. yarıları birinci yarıya göre daha zor. 2. yarıda mutlaka güçlü bir şekilde sahada olmamız lazım. İyi bir devre arası kampı ve sahada güçlü bir Aytemiz Alanyaspor olması lazım. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız. Transfer gerekiyorsa transfer yapacağız" diye konuştu.

banner109
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.