banner113

Efecan Karaca gururumuz oldu!

banner106

Alanyaspor'un TFF 1. Lig'den beri formasını giyen başarılı sağ kanat oyuncusu ve kaptanı Efecan Karaca, Almanya ile milli takımın oynadığı özel maçta attğı golle adından söz ettirmeye devam ediyor.

Efecan Karaca gururumuz oldu!
11 Ekim 2020 Pazar 16:28

banner108
banner238

Efecan Karaca, üçüncü kez milli formayı giydiği ve ilk kez 11'de sahaya çıktığı Almanya maçında performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Efecan, önceki akşam Almanya'nın Köln şehrindeki RheinEnergie Stadyumu'nda oynanan ve 3-3 tamamlanan hazırlık maçında A Milli Futbol Takımı formasıyla ilk golünü de atmayı başardı.

ÇOCUKLUK HAYALİ
A Milli Takım'ın Almanya ile 3-3 berabere kaldığı maçta 2. golü atan Efecan Karaca, "Milli Takım'da üçüncü maçım, ikinci 11'im, Almanya'ya karşı gol attım. Bu beni çok duygulandırdı. Her Türk çocuğu gibi hayallerimi gerçekleştirdim, çok mutlu oldum" dedi.

TAKIMIN DİNAMOSU
Ünlü spor yorumcularından da tam not alan 30 yaşındaki kanat oyuncusu Efecan Karaca, Aytemiz Alanyaspor'un son iki yılda elde ettiği sonuçlarda büyük etki sağladı. Geçen yıl 33 maçta 2 gol 6 asistle takıma katkı sağlayan oüyuncu, bu sezon 4 maçta da ilk 11'de sahaya çıkan başarılı oyuncu, 2 asistle oynadı. Kaptan Efecan'ın Alanyaspor'da 2022 yılına kadar sözleşmesi devam ediyor

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.