banner113

Efecanı ikinci yarı göreceksiniz

banner106

Efecanı ikinci yarı göreceksiniz
13 Ocak 2020 Pazartesi 18:43

banner108
banner238

Aytemiz Alanyaspor'un sağ kanattaki değişmez ismi Efecan Karaca, Süper Lig'in yayıncı kuruluşu BEİN Sports’a açıklamalarda bulundu. 30 yaşındaki oyuncunun açıklamaları şöyle:

''İLK YARIDA GERÇEK EFECAN’I GÖSTEREMEDİM''

Kendi açımdan ilk yarıda gerçek Efecan’ı gösteremediğime inanıyorum. Gol atamadım. Asist yönünde sıkıntım yok ama hücum oyuncusu olarak gol atmalıyım. Devre arası kampında da buna yönelik çalıştım. İkinci yarıda hedefim 5 gol atmak. Hocam da bu şekilde dedi.

''İKİNCİ YARI GOLLÜ BİR EFECAN İZLETTİRECEĞİM''

Gol atamamak bazen baskı oluşturuyor ama şimdi bir kitap okuyorum. Bu da bana yararlı geldi ve baskıyı azalttı. Böyle şeylere inanıyorum ben. İnşallah ikinci yarı gollü bir Efecan izlettireceğim.

''EROL HOCA İLE TAKIM HALİNDE OYNAMAYI ÖĞRENDİK''

Erol Hoca için defansif diyorlar ama öyle değil. Takım halinde oynuyoruz. Defans yapacağımız zamanlar için iki - üç dokunuş gösterdi. Takım halinde oynamayı öğrendik. Eskiden üç tane yiyip dört tane atan bir Alanyaspor vardı. Çalışmaların meyvesini de 29 puanla aldık.

Efecan Karaca bu sezon ligin ilk yarısında Alanyaspor ile 17 maçta forma giyerken, 4 asist kaydetti. 30 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezon ise 37 maçta boy gösterirken 2 gol 8 asist kaydetmişti. (ajanssspor)

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.