banner113

Emre Akbaba, Başakşehir'de

banner106

Süper Lig'den son dakika transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Son olarak Barcelona'dan Arda Turan'ı ve Udinese'den Riad Bajic'i kadrosunda katan Başakşehir, Alanyaspor'un milli yıldızı Emre Akbaba'yı transfer etti.

Emre Akbaba, Başakşehir'de
31 Ocak 2018 Çarşamba 12:10

banner108
banner238
Ara transfer döneminde Barcelona'dan Arda Turan ve Udinese'den Riad Bajic'i kiralayan Başakşehir, Aytemiz Alanyaspor'un yıldız ismi Emre Akbaba'yı kadrosuna kattı.
Emre Akbaba, transferde yapılan anlaşma gereği sezon sonuna kadar Alanyaspor’da kalacak ve yeni sezonda Başakşehir formasını giyecek. Bu transfer karşılığında ise Alanyaspor’a Mehmet Batdal ve bir miktar para verilecek.
Başakşehir'in bu transfer anlaşmasına kattığı Mehmet Batdal ise gelecek sezonu beklemeden Alanyaspor’a transfer olacak ve Akdeniz ekibinin formasını giymeye başlayacak. Mayıs 2018'de Başakşehir ile sözleşmesi sona erecek olan Mehmet Batdal, kariyerine sezonun ikinci yarısında Alanyaspor formasıyla devam edecek. 
ALANYASPOR FORMASIYLA
Alanyaspor formasıyla gösterdiği performansla A Milli Takım'a kadar yükselen Emre Akbaba, bu sezon Süper Lig'de çıktığı 18 maçta 7 gol 5 asistlik bir performans sergiledi. Fransa'nın başkenti Paris'te doğan Akbaba, A Milli Takım formasıyla 1 maça çıktı ve o maçta da 1 gol kaydetti. 

 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.