banner113

Emre Akbaba'nın yıllık ücreti belli oldu

banner106

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in ''Emre için Alanyaspor'a 4 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceğiz'' açıklamasını yapmasının ardından gözler milli futbolcunun alacağı ücrete çevrilmişti

Emre Akbaba'nın yıllık ücreti belli oldu
18 Ağustos 2018 Cumartesi 12:23

banner108
banner238
Galatasaray, uzun süredir kadrosuna katmak istediği Emre Akbaba transferinde mutlu sona ulaştı. Başakşehir ve Fenerbahçe'nin de istediği Emre ile Galatasaray 4 yıllık sözleşme imzaladı.
Galatasaray'a gelmek için önce Başakşehir'i ardından Fenerbahçe'yi reddeden Emre için Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor'a 4 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Sarı Kırmızılı ekibin yeni transferi Emre Akbaba bu gece saat 01:15'te İstanbul'da olacak.
Milli futbolcunun bonservisi ve kaç yıllık imza atacağının belli olmasının ardından merak edilen konu Emre'nin yıllık ücreti oldu. Galatasaray'a transfer olmak için Başakşehir'in 1.9 milyon euro, Fenerbahçe'nin ise 2.2 milyon euro'luk teklifini reddeden Emre Akbaba, Galatasaray'dan 1.6 milyon euro kazanacak.
Fenerbahçe'den son hamle: 4.5 milyon euro!
Kadrosuna yerli bir ota saha oyuncu katmak isten Fenerbahçe, ilk hedef olarak Emre Akbaba'yı gündemine almıştı. Aytemiz Alanyaspor'la anlaşan Fenebahçe, Emre'nin transferde isteksiz olması sonrası geri adım atmıştı. Avrupa pazarındaki fiyatların yüksek olması nedeniyle Emre için bir kez daha nabız yoklayan Fenerbahçe, son olarak Alanyaspor'a 4.5 milyon euro teklif etse de Emre'nin Galatasaray'a transfer olmak istemesi bu hamleyi geçersiz kıldı.
Bu gelişmenin ardından Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Emre'ye ''Fenerbahçe'de daha çok para kazanabilirdi. Neden Galatasaray?'' sorusu üzerine Emre'nin cevabının 'Aşk' olduğu öğrenildi.
 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.