banner113

Emre Kıldırgıcıdan şehrimizin takımına destek

banner106

Alanyaspor Altyapı Derneği Başkanı Turan Görgün, Altyapı Koordinatörü Kamil Ulaş, Altyapı Antrenörü Hasan Fidancı ve Serhat Terzi, Alanya Galatasaray Futbol Okulu'nu ziyaret etti. 

Emre Kıldırgıcıdan şehrimizin takımına destek
11 Eylül 2018 Salı 16:15

banner108
banner238
Dernek Başkanı Görgün, kulübümüzün altyapısına 8 oyuncu veren futbol okulu antrenörü Emre Kıldırgıcı ve yardımcı antrenör Kemal Kocaman'a teşekkür ederek sporculara tatlı ikram etti. 
Görgün, turuncu yeşilli kulübün altyapısına yetenekli sporcuları kazandıran kulüplere teşekkür etmek için ziyaretlerde bulunduklarını söyledi. Futbol Okulu'ndan 8 sporcuyu kulübe kazandırdıklarını belirten Görgün, "Alanya Galatasaray Futbol Okulu antrenörlerine Kulüp Başkanımız Hasan Çavuşoğlu’nun teşekkürlerini ilettik. İlçedeki tüm spor kulüplerine teşekkür ziyaretlerimiz devam edecek" dedi. 

Futbol Okulu Antrenörü Emre Kıldırgıcı ise "Amacımız bölgedeki yetenekli sporcuları keşfederek futbola kazandırmak. Alanyamızı Süper Lig'de temsil eden Alanyaspor Kulübü'nün altyapısına da yetenekli sporcularımızı kazandırdığımız için mutluyuz. Bizim tavsiyemizle, Alanyaspor altyapı antrenörlerinin idman ve maçlarımızı izlemesi sonucu oyuncular ortak bir çalışmayla tespit edildi. Çalışmalarımız bundan sonra da aynı şekilde sürecek" diye konuştu.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.