banner113

Erol Bulut: Biz sahaya puan almak için çıkıyoruz

banner106

Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, sahaya her zaman puan almak için çıktıklarını söyledi.

Erol Bulut: Biz sahaya puan almak için çıkıyoruz
22 Ekim 2019 Salı 13:42

banner108
banner238

Bulut, Rizespor maçında oyuncularının iyi performans sergilediklerini ifade ederek "90 dakika boyunca hücum ve defans anlamında iyi oyun sergiledik. Yediğimiz gollere baktığımızda, penaltı bence penaltı değildi ama hakemler böyle karar verdi saygı duyuyoruz. İkinci yediğimiz gol de direkt serbest atıştan yediğimiz bir gol oldu maalesef. Sezonda oynadığımız maçlarda iyi performanslar sergiledik. Yenildigimiz Beşiktaş maçında da iyi oynadık. Sivasspor karşılaşmasında yeterince gol pozisyonları bulduk ama maalesef değerlendiremedik. 
BU HAFTA DA PUAN ALMAK İSTİYORUZ
Deplasmanda oynayacakları Gaziantep maçına da değinen Bulut, "Zor bir karşılaşma olacak. Gaziantep belki sezona iyi başlayamadı ama ondan sonraki süreçte başarılı sonuçlar elde etti. İyi bir takım, onlar da kendi evlerinde puan almak isteyecekler. Biz oynadığımız futbolu aynı şekilde orada da devam ettirmek ve bu hafta da puan almak istiyoruz" 
HER ZAMAN PUAN ALMAK İÇİN ÇIKIYORUZ
Sakatlanan oyuncularla ilgili olarak ise Bulut, "Sakatlarımızdan Lokman Gör, çapraz bağ ameliyatı oldu. Kendisi Ocak ayı sonunda aramıza katılacak. Aynı şekilde Juanfran’ın da sakatlığı bulunuyor. Onun iyileşmesi biraz daha uzun sürmesi bekleniyor. Mart ayı sonu gibi aramıza katılması planlanıyor. Onun dışında hafif sakatlıkları olan var. Salih Uçan aramıza tekrar katıldı ve antrenmanlara çıkmaya başladı. Evet zor bir süreçin içine girdik. Önümüzdeki maçlar önemli. Gaziantepin ardından kupa maçımız var. Akabinde Başakşehir ile Trabzonspor maçları var.  Biz sahaya her zaman puan için çıkıyoruz. Bu düşüncemiz de sezon sonuna kadar böyle devam edecek" 
 

banner109

Etiketler; #erol bulut
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.