banner113

Erol Bulut: Fenerbahçe söylentilere kulak asmıyorum

banner106

Beşiktaş maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını söyleyen teknik direktör Erol Bulut, hakkındaki Fenerbahçe söylentileri için de, "Yazılanlara çizilenlere kulak asmıyorum"

Erol Bulut: Fenerbahçe söylentilere kulak asmıyorum
26 Şubat 2020 Çarşamba 13:11

banner108
banner238



Süper Lig'in 24'üncü haftasının açılış maçında, cuma günü sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak olan Alanyaspor hazırlıklarını Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde yapılan tek idmanla sürdürdü. Antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, bir gazetecinin Fenerbahçe ile isminin anılmasını sorması üzerine, "Bu konuyla ilgili bir şey söylemeyeceğim. Halihazırda Alanyaspor'un teknik direktörüyüm. O yüzden ben buradaki işime konsantre oluyorum. Yazılan çizilenlere kulak asmıyorum. Önemli olan burada benim şu anki takımımla neler başarabileceğim" dedi.
GALİBİYETLE ÇIKIŞA GEÇMEK İSTİYORUZ
Beşiktaş maçı ile ilgili Bulut, "En iyi şekilde hazırlanıyoruz ve çalışmalarımız da iyi geçiyor. Sadece futbolcularıma bu güveni aktarmaya çalışıyorum. Son 3 maçımızda 1 puan almış olsak da hem kupa hem lig maçları, zor bir yarıştan çıktık. İyi oynadığımız maçları maalesef kaybettik, penaltıyla kaybettik. Hem Sivas maçı, hem Gençlerbirliği maçı olsun iki maçı alabilecek kapasiteye sahip bir takımız. Yeterince gol pozisyonlarına girdik, maalesef değerlendiremedik. İnşallah bu hafta itibarıyla yeni bir çıkışa girmek istiyoruz. Beşiktaş karşısında alacağımız galibiyetle inşallah başlangıcını yaparız" 
TAKIM GERÇEKTEN İYİ OYNUYOR
Son maçlarda aldıkları sonuçlarla ilgili de değerlendirmede bulunan Bulut, "Düşüş demeyeyim. İlk yarıda da bir dönem böyle geçti. Konsantrasyon eksikliği diyebiliriz. Çünkü takım gerçekten iyi oynuyor. Zaten istatistiklere baktığınızda da üstün olan taraf bizdik ama istatistikler size galibiyet getirmiyor. Ne kadar istatistikler sizin lehinize olsa da önemli olan gol atmak. Onu atamadığınız zaman maç kazanamıyorsunuz veya puan alamıyorsunuz. Konsantrasyon eksikliği oldu. Onu inşallah bu hafta yapmayız ve istediğimiz 3 puanı alıp galibiyetle devam ederiz."
BAHANENİN ARKASINA SAKLANMIYORUM
Bulut, "Sakatlık durumumuz; şu an iyiyiz. Ufak tefek ağrıları var futbolcuların; Djalma'nın, Salih'in, Ceyhun'un vardı. Siopis aramızda yoktu; orta sahayı son 3 haftada değişken oynamak zorunda kaldık. Yine söylüyorum; ben hiçbir bahanenin arkasına saklanmıyorum. Elimde 25 tane futbolcu var. Bunların 3'ü kaleci, 22 futbolcu var. Elimizdeki futbolcularla sezon sonuna kadar bu savaşın içinde olmak istiyoruz. İnşallah bunu istediğimiz şekilde gerçekleştireceğiz" 


 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.