banner113

Erol Bulut'tan önemli açıklamalar

banner106

Süper Lig'in lideri Aytemiz Alanyaspor, 8. haftada sahasında ağırlayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına sakatlıkları bulunan ve milli takımlara giden oyunculardan yoksun başladı. İdmanda gazetecilere açıklamada bulunan teknik direktör Erol Bulut, "Rizespor maçında kadar eksiklerimizi gireceğiz" dedi.

Erol Bulut'tan önemli açıklamalar
11 Ekim 2019 Cuma 15:53

banner108
banner238

Aytemiz AlanyasporSüper Lig’in 8. haftasında sahasında ağırlayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına eksik kadroyla başladı. Beşiktaş maçının ardından üç gün izin yapan turuncu-yeşilli futbolcular yeni haftanın ilk çalışmasını Zimbitlik sahasında yaptı.  İdman öncesi sahada Teknik Direktör Erol Bulut, futbolcularla kısa süren bir toplantı yaptı. Ardından idman düz koşularla başladı. Koşuların ardından antrenman yenileme  çalışmasıyla tamamlandı. Antrenmana A Milli takımda bulunan Efecan Karaca, U19 Milli takımında bulunan Veysel Karani Ünal ile Hamza Özdemir, Yunanistan Milli takımında bulunan Manolis Siopis ile Anastasios Bakasetas ve sakatlıkları bulunan Salih Uçan, Lokman ve Juanfran katılmadı.

'EKSİKLERİMİZİ GİDERECEĞİZ'

Antrenman öncesinde gazetecilere konuşan Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut,  Beşiktaş mağlubiyeti hakkında konuştu. Beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını belirten Bulut, “İyi oynadığımız bir müsabakadan 2-0 mağlup ayrıldık. Yeterince gol pozisyonu yarattığımız bir maçtı. Büyük takıma karşı 7-8 tane gol pozisyonuna girdik. Beşiktaş penaltı pozisyonuna kadar kalemizde pozisyon bulamadı ama maçın genel gidişatına baktığımızda üstün olan taraf bizdik, baskı yapan takım bizdik, gol pozisyonları bulan takım bizdik. Maalesef yakaladığınız pozisyonları değerlendiremediğiniz zaman galip gelemiyorsunuz. Aynı şekilde bir hafta önce Sivasspor’a karşıda aynı durumları maalesef yaşadık. Yeterince gol pozisyonuna girdik, o zaman da değerlendiremedik. Milli maç arasında oturup bunları değerlendireceğiz. Önümüzde Pazar günü hazırlık maçımız var. Eksiklerimizi orada gidermeye çalışacağız. Ondan sonra Rizespor maçına doğru daha detaylı çalışarak geçmiş haftalarda kaçırdığımız pozisyonları Rizespor maçında engellemeye çalışacağız” dedi.

“BEŞİKTAŞ'IN BASKILI OYNAYACAĞINI DÜŞÜNDÜM”

Alanya Postası Gazetesi muhabiri Ercan Yıldırım'ın ilk 6 haftadan farklı olarak Beşiktaş maçında ilk 11'de 3 farklı isme yer vermesini sorması üzerine Bulut, “Planımda vardı. Junior Fernandes’in oynamamasının nedeni, rakip takımın daha baskılı ve hücuma yönelik bir futbol oynayacaklarını düşünmem. O yüzden Yacine’i seçtim sol tarafta. Defansa da çok yardımcı olabileceğinden dolayı. Zaten o anlamda görevini çok iyi yaptı. Fakat Beşiktaş baskılı oynamadı, tam tersi biz daha baskılı oynadık. Defansta da sol ayaklı bir stoperle başlamak istedim. Topu oyunda daha sokabilen, topları yana daha iyi atabilen, baskı yediğimizde topu daha rahat kullanabilen sol ayaklı bir stoper olması gerekiyordu. O yüzden o şekilde başladım” diye konuştu.

“JUANFRAN’IN EKSİKLİĞİNİ BİRAZ HİSSETTİK”

Sakat ve kart sınırında olan oyuncuların durumlarını da değerlendiren teknik direktör Bulut şöyle dedi: “Zaten son Beşiktaş maçında Juanfran’ın eksikliğini biraz hissettik ama bu demek değildi ki Baiano çok kötüydü. Hele de uzun zamandan sonra maç oynadı Baiano. O da sakatlıktan yeni çıkmış bir oyuncumuz. İlerleyen haftalarda Baiano ve Onur’u o pozisyonlarda daha iyi değerlendirmeye çalışacağız. Salih'in bir sakatlığı var. O da 2-3 gün sonra aramıza katılacak. Kartlar ve cezalar futbolun içerisinde olan durumlar. Cezalı duruma düşen olduğunda diğer futbolcu arkadaşlarımızı değerlendireceğiz” (Alanya Postası)

banner109
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.