banner113

Erol Buluttan Alanyaspor örneği!

banner106

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, basın mensuplarıyla bir sohbet toplantısı gerçekleştirdi ve transfer itiraflarında bulundu.

Erol Buluttan Alanyaspor örneği!
23 Ağustos 2020 Pazar 21:12

banner108
banner238

Topuk Yaylası'nda gerçekleştirilen kampta basın mensuplarıyla sohbet toplantısı gerçekleştiren Bulut, "İkincilik ya da üçüncülük benim için başarısızlık. Fenerbahçe'nin Avrupa'da olmaması her zaman negatif bir unsurdur. İnşallah seneye gereken yerde yani UEFA Şampiyonlar Ligi'nde olacağız." diye konuştu.
ALANYA'DA HİÇ BİR SIKINTI YAŞAMADIM

Kendisini disiplini, çalışkan, hedefe gitme aruzusu olan biri olarak yorumlayan Bulut, "Yolumuz uzun ama güzel olacağını düşünüyorum. Çok yoğun çalışıyoruz. Futbolcular yorgun ama kamp döneminde bu normal. Ağır çalıştığımız için ağrılarımız oluyor ama hedefimizin ne olduğunu unutmamak gerekir. Yoğun ve disiplinli çalışmamız gerekiyor. Avrupa standartlarına ülkemizde de yaklaşmamız gerekiyor. Benim antrenman programım her zaman yoğunluk olarak son derece üst seviyeye yakın diyebilirim. Bu konuda Alanya'da takımım hiç sıkıntı yaşamadı. Fenerbahçe'de de bunu hedefliyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.