banner113

Erol hoca sözünü dinletemedi!

banner106

Cisse'nin kaçırdığı penaltıyla Fenerbahçe karşısında öne geçme fırsatını tepen Alanyaspor'da teknik direktör Erol Bulut o anları anlattı.

Erol hoca sözünü dinletemedi!
09 Şubat 2020 Pazar 08:40

banner108
banner238

ÜÇ PUAN BİZİM OLACAKTI
Fenerbahçe deplasmanından 1 puanla dönen Alanyaspor'da teknik direktör Erol Bulut maçın ardından açıklamalarda bulundu. Bulut, Cisse'nin kaçırdığı penaltıyı Bakasetas'ın atmasını istediğini ancak Senagalli oyuncunun insiyatif alarak attığını belirtti. Genç teknik adamın açıklamaları şöyle; "Zor bir maç olacağını biliyorduk. Ama güzel bir maç olduğunu düşünüyorum. İki takım da pozisyonlar buldu, tempolu bir oyun oldu. İkinci penaltıyı atabilseydik bugün üç puan almış olacaktık. Ama bunlar futbolda oluyor."
PENALTIYI BAKASETAS ATSIN
"Kararı hakemler veriyor. VAR sistemi de var. Penaltı olanları veriyorlar, olmayanları vermiyorlar. Söylenecek bir şey yok. Bizim için hem lig hem kupa önemli. Şimdi önümüzde bir kupa maçı var. Ona hazırlanacağız. İnşallah iyi oynayıp turu atlarız. Bakasetas'ın penaltı atışını atmasını ben istedim. İkinci penaltılarda futbolcular her zaman tedirgin olur. Bu yüzden Bakasetas'ın atmasını istedim. Ama Cisse kendine güvendi, atmak istedi ve maalesef kaçırdı."
8 PENALTIDAN 6'SINI ATAMADI
Papiss Cisse, Aytemiz Alanyaspor formasıyla 15 gol attı ve gol krallığında ikinci sırada yer alıyor.  Takımının gol yükünü çeken Cisse, aynı zamanda Alanyaspor'un penaltıcısı. Senegalli futbolcu, Türkiye'ye geldiğinden beri ise penaltıları gole çevirmekte zorlanıyor.  Cisse, Fenerbahçe karşısında tekrar edilen penaltı da sayıldığında kullandığı son 8 penaltının 6'sında ağları sarsamadı. Cisse, Fenerbahçe mücadelesi hariç sadece geçtiğimiz hafta Yeni Malatyaspor'a karşı beyaz noktadan takımına katkı sağlamıştı. 

 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.