banner113

Ersun Yanal: : Bireysel Hatalar!

banner106

Ersun Yanal: : Bireysel Hatalar!
16 Eylül 2019 Pazartesi 22:41

banner108
banner238

Süper Lig'de 4. haftanın kapanış maçında FenerbahçeAlanyaspor'a konuk oldu. Sarı Lacivertli ekip, 1-0 öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı ve art arda yediği gollerle sahadan 3-1 mağlup ayrıldı. Bu sonucun ardından 7 puanda kalan Fenerbahçe, liderlik fırsatını kaçırdı ve Çaykur Rizespor'un ardından 3. sırada yer aldı.

Fenerbahçe'nin hocası Ersun Yanal, 90 dakikanın ardından açıklamalarda bulundu. Özeleştiri yapan ve bireysel hatalardan yakınan Yanal, "Hataların karşısındaki duruşumuz asla değişmemeli. Ne bahanemiz ne de çekincemiz var. Yüzde 71'le önde götürürken bireysel hatadan devre sonunda gol yedik, ikinci devre başında yine bireysel hatadan gol yedik; olabilir ama oyunu bırakmamak felsefemiz olmalı." dedi.

Yanal, sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayan Emre Belözoğlu ile ilgili sorulan soruya ise ''Bugün sahada bu takım var. Takım içerisindeki oyuncularımızın hepsine ihtiyacımız olacak. Önemli olan bir karakter ortaya koyabilmek ve tüm maçları kazanmak için mücadele etmek.'' cevabını verdi.

banner109

Etiketler; #ersun yanal
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.