banner113

Galatasaray, Emin Bayram'ı Alanyaspor'a kiraladı

banner106

Galatasaray; altyapısından yetişen, Emin Bayram'ı tecrübe kazanması için Alanyaspor'a kiraladı.

Galatasaray, Emin Bayram'ı Alanyaspor'a kiraladı
29 Temmuz 2020 Çarşamba 15:41

banner108
banner238

Galatasaray'da; transfer çalışmaları sürüyor. Falcao, Feghouli, Belhanda, Diagne gibi isimleri satış listesine koyan sarı-kırmızılılar, elde edilecek bonservis gelirine göre transferde bombaları patlatacak. Emre Kılınç ve Oğulcan Çağlayan'ın üzerine titreyip ezeli rakibi Fenerbahçe'ye kaptırmayan Galatasaray yönetimi, Kaan Ayhan transferinde de ezeli rakibiyle kıyasıya bir yarış içerisine girdi.

KAAN AYHAN'DA EZELİ RAKİBE ÇALIM

Asist Analiz, iki takımın da milli oyuncuya ilgisinin son günlerden artmasının altında yatan gerçeğe ulaşmayı başarmıştı. 31 Temmuz'a kadar sözleşme fesih bedeli; 2,5 milyon Euro olan 25 yaşındaki oyuncunun durumu, temasların sıklaştırılmasına neden oldu.

Fenerbahçe ile Galatasaray'ı karşı karşıya getiren oyuncunun gönlünün Parçalı'dan yana olduğunu ve transferinin önümüzdeki günlerde netlik kazanacağını da duyurmuştuk...

WELINTON'UN YERİNE EMİN BAYRAM

Tandemde; Luyindama, Marcao ve Donk gibi önemli yıldızları olan Cimbom, Kaan Ayhan ile birlikte defans hattını iyice bir güçlendirdi. Üzerine bir de gelecekte sarı-kırmızılıların stoperi olması beklenen Emin Bayram'ın olması; yönetimi harekete geçirdi.

Teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda; Emin Bayram'ı düzenli forma giyebileceği bir takıma kiralamak isteyen Galatasaray, Alanyaspor ile el sıkıştı... Welinton'un Beşiktaş'a, Caulker'ın da Fenerbahçe'ye transferi gündemdeyken harıl harıl stoper arayan Akdeniz ekibi, savumayı 17'lik Aslan'a emanet etmeye hazırlanıyor.

ALANYASPOR, GENÇ ASLAN'DAN 'EMİN'!

İki takım yöneticileri; Emin Bayram transferi için el sıkışırken Alanyaspor cephesi, genç oyuncu için ilk 11 garantisi verdi. Merih Demiral'ı parlatıp İtalya macerasını başlatan Akdeniz ekibi, şimdi de Emin Bayram için aynı vizyonu üstlenecek.

Sezonun tamamlanmasının ardından soluğu Alanya'da sürdüren Emin Bayram, kişisel antrenör Taylan Yaşin eşliğinde çalışmalarını sürdürüyor. İLHAN TÜYSÜZ ASİST ANALİZ 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.