banner113

Gazeteci Hüseyin Kalaycı yazdı

banner106

Manşet Alanya sahibi Hüseyin Kalaycı yazdı

Gazeteci Hüseyin Kalaycı yazdı
06 Eylül 2021 Pazartesi 20:52

banner108
banner238
GAZETECİ HÜSEYİN KALAYCI'NIN YAZDIĞI KÖŞE YAZISI

Esasında biz çok ama çok eski abi-kardeşiz. Daha doğrusu dostuz. Bazen ben eleştiririm O kabul etmez, bazen O beni eleştirir ben kabul etmem. Bir bakarsın konuşmayız, küskünlük yok sadece kırgınlık olur. Dedim ya biz çok ama çok eski dostuz. Ama eninde sonunda orta yolu buluruz. Ben O'nu severim, O da beni. Kardeş-abi ilişkisi her zaman ön plandadır. Ben söyleyeceklerimi direk suratına söylerim. Çünkü neden söylerim, abim ve dostum olduğu için. İçimde kesinlikle art niyet olmaz. Ama bazıları bizim aramızı açmak için çaba sarfeder. Boş ver gerisini derim kendi payıma. O da demiştir kendi payına çünkü bilirim. 
Hatta beni Mevlüt Çavuşoğlu abi ile tanıştıran hatta ve hatta Alanya'da ilk röportajı Haber Alanya Gazetesinde ben Haber Müdürü iken bana yaptıran (2002) yılında O'dur... Çünkü neden çok öteden gelen bir abi-dost ilişkimiz var. Hatta şunu da yazamadan geçemeyeceğim. Mevlüt abi bana aynen O gün röportaj sırasında şunu söyledi. "Hasan abimle senin bir dostluğun varmış. Bana da baya bi bahsetti. Bundan sonrada sende benim dostumsun kardeşim" demişti. Eyvallah.. Neyse bilmeyenlere de böyle duyurmuş olalım benim her iki insanla dostluğumu.. 
Benim eleştirilerim her zaman yapıcıdır. En son örnek Çağdaş Atan da olduğu gibi. Tamam bazen belki ben tozunu kaçırmış olabilirim ama sonuçta bu kulüp nereden nereye geldi. O icralık olduğu dönemde ben ve bir kaç gazeteci arkadaşlarımız taşın altına elimizi koyduk. İcralık olduğu dönemde yönetim kurulu üyeliği yaptık.  Ondan sonra elbirliğiyle sana teslim ettik çünkü sende futbol bilgisi vardı. 
Evet bahsettiğim isim Hasan Çavuşoğlu. Bugün yaptığı iki transfer ile ülke gündemine yine Alanyaspor'u taşıdı. İyi oldu derseniz bence 10 numara oldu. Bülent hoca hırslı, Emre Akbaba desen hırslımı hırslı. Fazla hırslılık zarar verir derler ama Alanyaspor için iyi olacağı kanaatindeyim. İyi organize iyi futbol. Bu arada bu fotoğrafın anısı da şu. Oktay Derelioğlu'nu benim yanıma getirerek ziyaret etmişlerdi. Fazla söze gerek yok. Biz çünkü eski abi-kardeşiz. Dostluk başkadır. Anılar çoktur ama çok yazarsan bitmez.. Saygılarımla...

 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.