banner113

Göztepe final maçı

banner106

Alanyaspor’un başında 2’de 2 yapan teknik direktör Bakkal, Göztepe maçının önemine dikkat çekti. Futbolcular da okullarda gençlerle buluştu

Göztepe final maçı
16 Mart 2018 Cuma 09:34

banner108
banner238
AYTEMİZ Alanyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Alanya'da oynayacakları Göztepe maçının kendileri için final niteliği taşıdığını söyledi. En son oynadıkları Medipol Başakşehir karşılaşmasında tribün coşkusundan dolayı taraftarlara teşekkür eden Bakkal, "Kazanmamızdaki en büyük etkenlerdendi. Takım atağa çıktığında, top rakipteyken oyuna inanılmaz girdiler. Kazanmamızda önemli katkı sağladılar, bundan sonraki tüm maçlarda aynı coşkuyu, aynı kalabalığı bekliyorum" dedi.

KAYBETMEMEMİZ GEREK
Bakkal, "Önümüzde çok önemli maçlar var. Özellikle bu hafta oynayacağımız Göztepe maçı, Alanyaspor'un şu ana kadar geldiği en önemli viraj maçlarından. Kaybetmememiz gereken ve kazandığımız zaman da bizi farklı yere götürecek bir müsabakaya çıkacağız. Göztepe final maçımız" diye konuştu.

FUTBOLCULAR OKULDA
ALANYASPORLU futbolcular, 'Alanyaspor'um Okulumda' projesi kapsamında Şehit İlyas Güzel İlkokulu ve Güllü Özbağı Ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldi. Emre Akbaba, Efecan Karaca, Taha Yalçıner, Dyanfres Douglas, Lucas Villafanez ve Welinton Souza Silva proje kapsamında düzenlenen etkinlikte öğrencilerle buluştu. Etkinliğe katılan Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun da katıldığı ziyarette futbolcular gençlere imza dağıttı.
 

banner109
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.