banner113

Haftanın panoraması

banner106

Haftanın panoraması
05 Şubat 2020 Çarşamba 14:55

banner108
banner238

HAFTANIN ASİSTİ: EKUBAN TRABZONSPOR
Fırtına'nın kanat oyuncusu içeride tek başına koşu atan Sörloth'a müthiş bir pas çıkardı. Tüm savunmaya aşan pas sonucu Norveçli yıldız da fileleri havalandırdı.
HAFTANIN KURTARIŞI: | UĞURCAN TRABZONSPOR
Bu hafta müthiş kaleci performansları izledik. Uğurcan'ın Kruse'nin şutunu kurtarışı müthişti. Muslera, Beto, Günay da birbirinden güzel toplar çıkardılar.
HAFTANIN TAKIMI: TRABZONSPOR
Bordo-mavililer ligin zirvesini yakından ilgilendiren karşılaşmada Fenerbahçe'yi mağlup etmeyi başardı. Bu galibiyetle şampiyonluk umutlarını daha da artırdı.
HAFTANIN SÖZÜ: SERDAR GÜRLER
Göztepe'nin hücum oyuncusu Serdar Gürler, 1-1 berabere kaldıkları Denizlispor maçındaki futbollarını eleştirdi. Serdar "Bu sezonun en kötü futbolunu oynadık. Bu oyunla Denizli'den 1 puanla dönmek bizim için çok güzel. Mağlup olmayı hak etmiştik. 1 puana mutluyuz" dedi.
HAFTANIN FOTOĞRAFI
A.Gücü'nün forveti Orgill yerde kaldı. Meler penaltı vermedi. Orgill penaltı noktasına oturdu, bekledi. Meler, VAR'a bakıp penaltı verdi.
HAFTANIN OLAYI: LİDER SİVASSPOR 5 YEDİ
Süper Lig'in ilk yarısında müthiş bir performans sergileyen Sivasspor, ikinci devreye iyi şekilde start alamadı. Geçen hafta Çaykur Rizespor karşısında puanı maçın son bölümünde çıkaran Yiğidolar, Gaziantepspor önünde kötü oynadı. Deplasmandan 5-1'lik mağlubiyetle dönen Sivasspor önemli bir avantajı da yitirdi.
HAFTANIN YILDIZI: SÖRLOTH

İNENLER
Y.MALATYA
RIZA ÇALIMBAY
AMINU
KAYSERİSPOR

ÇIKANLAR
NDIAYE
ADEM BÜYÜK
GÜNAY
ALANYASPOR


CEZA TAHTASI
KIRMIZI KART

N'Sakala (Alanyaspor) Gustavo (Fenerbahçe)

SARI KART
Faty (Ankaragücü) Hadebe, Murat (Y.Malatya) Aissati (Denizlispor) Djilobodji (Gaziantepspor) Emre Belözoğlu (F.Bahçe) Belhanda (Galatasaray) Beto (Göztepe)

HAFTANIN GOLÜ: ALEXANDRU MAXIM GAZİANTEP
Güneydoğu temsilcisi, Sivasspor karşısında 5 gol atıp mağlup ederken Maxim mükemmel oynadı. 90'a gönderdiği şutla gözlerin pasını sildi.

HAFTANIN HOCASI: H.ÇİMŞİR / TRABZON
Bu hafta tüm gözler Trabzospor'un Fenerbahçe'yi ağırlayacağı karşılaşmadaydı. Bordo-mavililer 45. saniyede gol yemelerine rağmen psikolojik olarak sahada güçlü durdular. Maçı 2-1'e çevirdiler. Hüseyin Çimşir de kenardan takımını adeta bir orktestra şefi gibi yönetti.

GOL KRALLIĞI: SÖRLOTH TRABZON
Sörloth..........TRABZON...... 16
Cisse............ALANYA......... 15
Jahovic........ANTALYA......... 12
Muriç............F.BAHÇE......... 12
Stancu..........G.BİRLİĞİ......... 11
Crivelli...........BAŞAKŞEHİR...9
Yatabare.......SİVAS.................8

ASİST KRALLIĞI: EDİN VİSCA BAŞAKŞEHİR
Visca..............BAŞAKŞEHİR..9
Caner.............BEŞİKTAŞ....... 8
Ömer.............G.SARAY..........8
Guilherme.....TRABZON........6
Ljajic..............BEŞİKTAŞ........6
Serdar............GÖZTEPE........ 5
Nwakaeme...TRABZON....... 5

Galatasaray, Süper Lig tarihinde Kayserispor'u üst üste 6 maçta mağlup etti. Bu süreçte tam 20 gol kaydetti. Trabzonspor'un kalecisi Uğurcan Çakır, F.Bahçe maçlarında kalesine gelen 18 şutun 16'sını kurtardı. Beşiktaş efsanesi Atiba, gole en çok katkı yaptığı sezonu yaşıyor. 4 gol, 4 asistlik performans sergiledi. Sörloth, 5 Büyük Lig ve Süper Lig'de en çok gol atan 4. oyuncu. İmmobile (25), Lewa (22) ve CR7'nin (19) arkasında.
RESİMALTI
 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.