banner113

İlk 5 iddiası!

banner106

TFF'nin aldığı seyircisiz oynamama kararından sonra, her ne kadar stadyumda taraftarlar canlı olarak maçı izlemesede 5 maç sonra Alanyaspor, Gaziantespor karşısında 3 puan aldı.

İlk 5 iddiası!
14 Mart 2020 Cumartesi 19:21

banner108
banner238

İLK 5 İDDİASI
43 puana ulaşan Alanyaspor ilk 5 iddiasını sürdürdü. Seyircisiz stadda, Alanyasporlu futbolcuların gayret ve mücadelesi takdire şayandı. Süper Lig 26. haftasında Aytemiz Alanyaspor ile Gaziantep FK karşı karşıya geldi. Ligde 5 maçtır kazanamayan Alanyaspor, 41. dakikada Steven Caulker’ın attığı golle 1-0’lık üstünlüğü ele geçirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda Gaziantep FK’nın beraberlik golü çabaları sonuçsuz kalırken konuk ekibin bir golü ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Aytemiz Alanyaspor’un ise Cisse ve Caulker ile bulduğu iki gol de ‘VAR’ kontrolü sonrasında geçersiz sayıldıç


Stat: Bahçeşehir Okulları

Hakemler: Atilla Karaoğlan, Mehmet Kısal, Bahtiyar Birinci

Alanyaspor: Marafona, Onur Bulut (Dk. 54 Emircan Altıntaş), Caulker, Tzavellas, N'Sakala, Ceyhun Gülselam, Bakasetas, Efecan Karaca, Salih Uçan (Dk. 90+2 Bammou), Junior Fernandes (72 Djalma Campos), Cisse
Gaziantep : Günay Güvenç, Kana Bıyık, Djilobodji, Toşca, Oğuz Ceylan, Güray Vural (Dk. 66 Diarra), Kenan Özer (Dk. 66 Muhammet Demir), Morais, Jefferson, Maxim (Dk. 78 Twumasi), Kayode
Gol: Dk. 42 Caulker (Aytemiz Alanyaspor)
Sarı kartlar: Dk. 15 Oğuz Ceylan, Dk. 76 Morais, Dk. 80 Djilobodji, Dk. 86 Sumudica (Teknik direktör) (Gaziantep FK)

Süper Lig'in 26. haftasında Aytemiz Alanyaspor, konuk ettiği Gaziantep FK'yi 1-0 yendi.
47. dakikada Morais'in sol kanattan yaptığı ortada, ceza sahası içinde meşin yuvarlağa Güray Vural gelişine vurdu; top üstten dışarı çıktı.
69. dakikada sağ kanattan Oğuz Ceylan'ın Alanyaspor ceza sahasına yaptığı ortada top savunmadan sekerek sağ çaprazdaki Kayode'nin önüne düştü. Bu futbolcunun vuruşunda meşin yuvarlak yandan dışarı çıktı.
86. dakikada sağ kanattan gelişen Gaziantep FK atağında Oğuz Ceylan'ın ceza sahasına yaptığı ortada, Muhammet Demir'in kafa vuruşunda top üstten dışarı çıktı.
90. dakikada Salih Uçan ile hızlı gelişen atakta Emircan Altıntaş, kaleci ile karşı karşıya kaldı. Emircan'ın vuruşunda top az farkla dışarı çıktı.
Aytemiz Alanyaspor, Gaziantep FK'yi 1-0 mağlup etti.


 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.