banner113

İlk yarının lideri Kestelspor

banner106

İlk yarının lideri Kestelspor
15 Aralık 2019 Pazar 18:05

banner108
banner238

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kestelspor, dün sahasında ağırladığı Burdur temsilcisi Makü'yü 3-0 yenerek ligin ilk yarısını lider bitirdi.

İLK YARININ LİDERİ
BU sezon ilk kez mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) ilk yarıyı lider bitiren Kestelspor'da büyük sevinç var. ligin ilk yarısında iyi bir performans sergileyen mavi beyazlılar, 13. hafta maçında Burdur Makü'yü konuk etti. 

PENALTIYI KAÇIRDI
Kestelspor, 21. dakikada Ertan Çolak'ın golüyle 1-0 öne geçti. Bu golden 3 dakika sonra Mehmet Küçükdurmuş ceza alanı içinde yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Kestelspor'da atışı kullanan kaptan Halil Aşut, topu sağ köşede kalecinin üzerine nişanladı ve penaltıyı kaçırdı. 
45 TE GELEN  GOL
Maçın 45. dakikasında gelişen Kestelspor atağında Mehmet pasını Burak Emre'ye aktardı. Kaleciyi de çalımlayarak topu filelerle buluşturan Burak Kaan, takımını 2-0 öne geçirdi ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.
BİR GOL DAHA
İkinci yarının 89. dakikasında Kestelspor,  bir gol daha buldu. Kazanılan korner atışında gelen ortaya iyi yükselen Remzi Can Gümez, kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi ve takımını 3-0 öne geçirerek maçın da sonucunu tayin etti. Kestelspor, bu galibiyetle 29 puana yükseldi ve ligin ilk yarısını lider bitirdi. 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.