banner113

İŞTE ALANYASPOR'UN İÇEÇEK SPONSORU

banner106

Alanyaspor ve Güven İçecek Dağıtım Ticaret A.Ş. arasında 2022-2023 futbol sezonunda reklam anlaşması yapıldı. Anlaşma gereği firmanın reklamı Bahçeşehir Koleji Stadyumu çatısının sahayı gören yüzünde yer alacak.

İŞTE ALANYASPOR'UN İÇEÇEK SPONSORU
14 Haziran 2022 Salı 18:17

banner108
banner238

İmza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Güven İçecek Dağıtım Ticaret A.Ş.’ye desteklerinden dolayı teşekkür ettiğini belirterek, “Geçen sezon sponsorumuz olan Güven İçecek Dağıtım Ticaret A.Ş. bu sezon da bizleri yalnız bırakmadı. Sponsor olarak duyarlılık gösteren Güven İçecek Dağıtım Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Güven Yıldırım kardeşim takımımızın oynadığı maçlara gelerek de bizleri destekledi. Hem maddi hem de manevi anlamda bizleri destekleyen Güven Yıldırım’ı şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ederim" dedi.

Güven İçecek Dağıtım Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Güven Yıldırım ise, “Geçen sene başladığımız Alanyaspor sponsorluğunu daha önce de söz verdiğimiz gibi bu sene de sürdüreceğiz demiştik. Bugün de sponsorluk anlaşması gerçekleştirmek için buradayız. Başkanımız Hasan Çavuşoğlu ve yönetimine çok teşekkür ederim. Şehrimizin takımı Alanyaspor’a desteğimiz sürecek” diye konuştu.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.