banner113

Kestelspor dersine çalışıyor

banner106

TFF 3. Lig'de grubunda 5 puanla 15. basamakta yer alan Başkent Üniversitesi Alanya Kestelspor'da Teknik Direktör Galip Gündoğdu, Altındağspor deplasmanı öncesi Alanya Posta Medya'ya konuştu. Gündoğdu, Altındağ maçında eksik ve hatalar üzerine çalışarak hazırlandıklarını söyledi.

Kestelspor dersine çalışıyor
07 Ekim 2021 Perşembe 09:14

banner108
banner238


BAŞKENT DEPLASMANINA HAZIRLANIYOR
Başkent Üniversitesi Alanya Kestelspor, Altındağspor deplasmanı hazırlıklarını Milli Egemenlik Stadında dün yaptığı idmanla sürdürdü. Isınma çalışmasıyla başlayan idmana, pas çalışmasıyla devam eden BÜ Alanya Kestelspor, antrenmanı minyatür kalelerden oluşan dörtlü turnuva ile tamamladı. Kulüp Başkanı Levent Uğur ve Futbol Şube Sorumlusu Oğuzhan Şahin'in da takip ettiği idmana sakatlığı bulunan Okan katılmadı.   
DERSLER ÇIKARTIK
BÜ Alanya Kestelspor Teknik Direktörü Galip Gündoğdu, mavi-beyazlı takımın skor üstünlüğünü koruyamadığı son iki haftada oynanan İskenderunspor ve Orduspor maçlarını yorumladı. İki maçtan da dersler çıkardıklarını belirten Gündoğdu, Altındağ maçına bu eksikler üzerine çalışarak hazırlandıklarını söyledi. 
MAÇIN HAKKI BERABERLİKTİ
Galip Gündoğdu, "Son iki haftadaki aldığımız skorlar, üç gol atıp üç gol yememiz sonra 52 Ordu maçında da iki gol atıp iki gol yememiz. Burada gördük ki oyuna iyi başladık. İskenderun maçında oyuna çok iyi başlayıp 2-0 öne geçtik. Sonra rakibimizin oyun anlayışında bir değişiklik oldu. Özellikle direkt toplarla üzerimize geldiği zaman takımımızda bir bocalama oldu. Bunun sonunda da bireysel hatalardan üç tane gol yedik. 3-2 mağlup duruma düştük. Sonra oyunu tekrar toparladık ve beraberlik golünü attık. Son saniyede bir de gol kaçırdık. Yenebilirdik de. Maçın hakkı, oynanan oyun ve iki takımın attığı gollerle beraberlikti." dedi. 
'HATALARIMIZA ÇALIŞACAĞIZ'
İki farklı skor üstünlüğünü yakalayıp galibiyeti koruyamadıkları 52 Orduspor maçına da değinen Galip Gündoğdu şöyle konuştu: "Orduspor maçına gelince maça üstün bir performans ile başladık ve 30'uncu saniyede golü attık. Golden sona yine üstün oyunumuz vardı ve 17. dakikada bir gol daha attık. Rakibimiz direkt toplara savunmamızın üzerinden attıkları derin toplarla gelen hücum hattının koşularına karşılık veremedik. İki tane gol yedik ama gollerin ikisinde de Gökhan Erdöl'ün topu el ile aldığını video analimizide gördük. Bunları hakem es geçti. Bir gol penaltıdan diğer gol de elle alıp yaptığı ortada gol yedik. Bunun üzerine bu hafta, savunmada yaptığımız hatalar üzerinde çalışacağız. Bir de galipken skoru koruyamama durumu var. Bu da tabii takımın çok genç olmasından. Bunların üzerinde duracağız. Skor üstünlüğü elimizdeyken skoru nasıl koruyabiliriz bunun çalışmasını yapacağız. Altındağ maçına bu şekilde hazırlanıyoruz." Ercan Yıldırım-Alanya Postası

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.